Stadsnieuws

Feestelijke opening Snoepkraam ‘Philip Kalkman’s Dropshop’

De trotse drie generaties

 

Vanmorgen om 09.30 uur was de feestelijke opening van de vernieuwde snoepkraam van Philip Kalkman’s Dropshop op de Haagse Markt.
Allereerst werd via film op een scherm een terugblik gegeven op de verbouwing, waarna de vernieuwde snoepkraam door drie generaties Kalkman – Philip (63), Chris (36) en Wessel (4) – werd geopend.

 

Met een druk op de knop was de opening een feit

 

Dit gebeurde door middel van een druk op de knop door de drie generaties, waarna het zwarte doek die voor de nieuwe kraam naar beneden viel.

 

Veel rood en geel: ziet er prachtig uit!

 

De opening symboliseerde de oplevering van de 2e fase van de vernieuwde Haagse Markt, de grootste openluchtmarkt van Europa. Met ruim 540 kramen de ideale plek voor een dagje uit en om gezellig te slenteren op zoek naar voordelige kleding, schoenen, meubels, verse vis, exotische hapjes, groenten en fruit, computerspullen, kinderwagens, koffers, etc. Niet voor niets staat deze authentieke markt bekend als ‘markt van alle werelden’. De Haagse Markt trekt dan ook ruim 10.000 bezoekers per dag, waaronder steeds meer toeristen. Voor meer informatie: www.kalkmandropshop.nl en www.dehaagsemarkt.nl

 

Veel belangstelling

 

Het was vreselijk druk: veel mensen waren afgekomen op de opening en nieuwsgierig naar de vernieuwde kraam, waar je nu deels zelf je spullen kan pakken.

 

Eerste klant

 
Naast vele felicitaties, werd ook veel verkocht: de mevrouw hierboven was de eerste die zich liet bedienen.
Aan iedereen werd een goed gevulde goodiebag door leveranciers beschikbaar gesteld uitgereikt, samen met een handige markttas.

 

Blije vader en zoon

 

 

850 soorten snoep bij Philip Kalkman’s Dropshop
Philip Kalkman’s Dropshop biedt maar liefst 850 verschillende  soorten drop, snoep, chocolade, koekjes en vele andere producten aan, met daarbij 100 verschillende soort ‘fun’ artikelen voor de jongste bezoekers van de markt. “Wij hebben de afgelopen jaren de nadruk gelegd op producten die geen alcohol, dierlijke vetten en gelatine bevatten, omdat deze ingrediënten niet worden gegeten door mensen uit diverse culturen”, aldus Chris Kalkman. “Ons concept is veranderd van heel veel bediening, naar heel veel zélfbediening. Door deze andere opzet hebben wij ons assortiment kunnen uitbreiden naar ruim 850 soorten snoep”.

Over de Haagse Markt
De Haagse Markt, gelegen aan de Herman Costerstraat, is met 540 kramen en 18 standwerker plekken de grootste openlucht markt van Europa. Al 75 jaar dé plek om rond te slenteren en te genieten van de sfeervolle kramen. De Haagse Markt staat bekend om het bijzondere aanbod van producten, de voordelige prijzen en het internationale karakter en wordt dagelijks bezocht door duizenden bezoekers. Als ‘Markt van alle Werelden’ is het dé ontmoetingsplek van diverse culturen. De markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9 – 17.00 uur. Voor meer informatie: www.dehaagsemarkt.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.