Stadsnieuws

Eerste drive-thru Haringparty van Nederland

Eerste drive-thru Haringparty van Nederland bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Eerste drive-thru Haringparty
International Flavours of Herring Drive-Thru ©Leonardo Royal
Gasten ervaren ‘International Flavours of Herring’ vanuit de auto

Op dinsdag 16 juni, de week dat de nieuwe haring weer aan wal is, wordt de eerste drive-thru Haringparty van Nederland georganiseerd door het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Nu alle traditionele Haringparty’s in Nederland niet kunnen doorgaan, wil het Leonardo Royal Hotel, met inachtneming van alle maatregelen, hun internationale relaties alsnog verwelkomen tijdens een speciale drive-thru editie.

Genodigden worden verdeeld over 3 shifts en krijgen in hun auto een rijke variatie van de ‘International Flavours of Herring’ en een alcoholvrij drankje geserveerd. Vervolgens rijden ze onder muzikale begeleiding naar de ‘Network & Ride’ om vanuit de auto bij te praten met de internationale gemeenschap in Den Haag. Na afloop krijgen ze een ‘Take away box’ mee, met nieuwe haring.
De internationale ‘The Hague Herring Party’ vindt al jarenlang plaats bij het iconische Promenade Hotel waar normaliter meer dan 300 Haagse ondernemers, ambassadeurs en expats proosten op een nieuw (haring)seizoen. Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, voorheen Crowne Plaza Hotel, is onlangs heropend en wil middels deze eerste drive-thru Haringparty van Nederland haar relaties letterlijk van zowel de nieuwe haring, als het nieuwe Leonardo Royal concept laten proeven.

Patrick Aarsman, General Manager Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is trots te melden dat ook dit jaar de Haringparty doorgang kan vinden: “Wij brengen al 12 jaar ambassadeurs, expats en Haagse ondernemers samen tijdens de ‘The Hague Herring Party’. Met inachtneming van alle maatregelen willen wij deze traditie voortzetten. Een van onze kernkwaliteiten is het organiseren van bijzondere, op maat gemaakte evenementen en zo kwamen wij op de drive-thru Haringparty. Op deze wijze kunnen wij op een verantwoorde manier weer de eerste stap zetten in het samenbrengen van onze relaties. Het is tevens de eerste Haringparty onder de vlag van Leonardo Royal. Ook kunnen we hiermee laten zien dat met positivisme en creativiteit er onder de huidige regelgeving nog veel mogelijk is. Wij kunnen daarom niet wachten om de internationale gemeenschap kennis te laten maken met het nieuwe Promenade Hotel en samen van de nieuwe haring te genieten.”

Over Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag, tussen het Ambassadewezen en het stadscentrum. Het hotel beschikt over 178 luxe kamers en suites, restaurant Brut International Flavours, 900m2 wellness faciliteiten en 10 multifunctionele vergaderzalen.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.