Sport/ontspanning

Doneer t.b.v. Europese Kampioenschap darts voor gehandicapten

doneer
Hagenaar Arie v.d. Rassel in Lourdeskerk tijdens The Hague Disability Darts Invitational eervorig jaar Doneer mee om EK doorgang te laten vinden!

Doneer t.b.v. Europese Kampioenschap darts voor gehandicapten
De Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten (HSG) organiseert op 8, 9 en 10 mei 2020 het allereerste Europese Kampioenschap darts voor gehandicapten. De HSG zamelt geld in, om zoveel mogelijk landgenoten te laten deelnemen.
De Vegro The Hague European Championships Disability Darts (VTHECDD) heeft de Scheveningse Lourdeskerk als decor en het belooft een spektakel te worden.
Natuurlijk wil elke Nederlandse gehandicapte darter meedoen, maar er hangt een kostenplaatje aan, zoals reis- en verblijfskosten. Dus is er geld nodig, want met PGB en zorgkosten, komt juíst deze bevolkingsgroep dat ernstig tekort.

Nou hoeven zij niet alles voor hun te betalen, maar 250 euro per persoon is wel nodig. Er zijn 34 geregistreerde paradarters in Nederland, vandaar dit vrij hoge streefbedrag.
Een waterval bestaat uit druppeltjes en als we allemaal een beetje doen en sommige een beetje meer, kunnen ze het redden, voordat op 14 februari de inschrijving sluit. Help je mee? Doneer je ook een bedrag? Alle kleine beetjes helpen!

Al op 13 (geluksgetal!) procent is behaald waardoor de vierde gehandicapte darter uit Nederland naar het EK in eigen land gestuurd kan worden! Geweldig, maar we hebben je hulp nog hard nodig.

paradarts
Een deel van de Nederlandse paradarters tijdens The Hague Disability Darts Invitational 2019

Help je mee om zoveel mogelijk Nederlandse gehandicapte darters op het EK in eigen land te krijgen? Vraag alsjeblieft ook aan al je familie, vrienden, buren, teamgenoten, vage kennissen etc. om een bescheiden bedragje te doneren: Klik daarvoor op deze link.
Of start een leuke actie waarmee je geld ophaalt (en laat ons dat weten, dan kunnen we het delen!).

ORANJE EXTRA!
Als het streefbedrag wordt behaald, wordt onder ALLE donateurs, een gesigneerd shirt naar keuze verloot. De winnaar mag dan kiezen uit:

1. Het shirt waarin paradarter Arie van der Rassel zijn allereerste interland ooit speelde.
2. Het shirt waarin wheeler (rolstoelracer) Stefan Rusch in 2018 Europees kampioen werd.
3. Het shirt dat paralympisch snowboardster Renske van Beek droeg, tijdens de Spelen van 2018.
4. Het shirt dat de voetbalvrouw met ADO Den Haag roots, Mandy van den Berg (foto), in 2017 droeg toen zij met de Oranje Leeuwinnen Europees kampioen werd.

Je mag natuurlijk zo vaak doneren als je wilt, elke keer telt mee in de loting!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.