Diversen

Dit weekend centrum in teken van Koning Winter

Dit weekend voor kerstmis wordt de binnenstad van Den Haag op zaterdag 21 en zondag 22 december gekenmerkt door de Koning Winter Weken Den Haag. De laatste weken van de decembermaand pakt de Haagse binnenstad, die is uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland, uit met een programma vol vorstelijke activiteiten voor jong en oud. Bezoekers maken een ritje in gouden koetsen, kerstshoppen tijdens de SALE of kinderen knutselen kerstballen of kerstkronen.

Dickens Den Haag (21 dec)
De Plaats en de Denneweg vormen de pleisterplaatsen van gouden koetsen waar bezoekers opstappen. Men kan genieten van muzikanten rechtstreeks uit de tijd van Charles Dickens die de bezoekers opwachten en mee terug in de tijd nemen, bijzondere straattheateracts zoals Scrooge Totaaltheater en de Draaiorgelman en crêpes en kastanjes.

Xmas Shoppingnight (21 dec)
Tot 21:00 uur kerstshoppen de bezoekers tijdens Xmas Shoppingnight onder het genot van hartverwarmende verrassingen en bijzondere straattheateracts zoals steltenlopers, The Santa Singers en bakfietsen met kerstmutsen uitdelers.

Koning Winter de boom in (22 dec)
Kinderen knutselen bij de bomen op de Haagsche Bluf, het Plein en de Plaats de mooiste kerstbal of kerstkroon voor Koning Winter. Daarna is er gelegenheid om op de foto te gaan met de vele wandelende kerstbomen.

Rode Neuzendag (26 dec)
Tweede kerstdag shoppen bezoekers met een neus voor koopjes de rekken leeg tijdens deze officiële eerste SALE dag. Tijdens deze shopdag worden bezoekers getrakteerd op hilarische optredens van Rudolph the Rednose Reindeer en zijn vrienden en interessante kortingen. Voor kinderen met rode neusjes zijn er leuke prijzen op de Grote Markt.

Meer informatie

Den Haag Koning Winter Weken (klik).
Binnenstad Den Haag (klik).

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.