Politiek,  Stadsnieuws

De straat is van onsIn het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen zie je in de stad veel lijsttrekkers en aktiviteiten om toch maar op die partij te stemmen.
Gistermiddag had de Haagse Stadspartij wel een heel leuke manifestatie.
Onder het mom van “De straat is van ons” was het Spuiplein omgetoverd tot deels huiskamer waar spelletjes (zoals dammen en 4-op-een-rij) gedaan konden worden, luisteren naar muziek van DJ’s en een rap van een meidengroep, een over de balk verkiezing waar je kon stemmen voor het meest verkwistende project van de gemeente, of gewoon kon zitten onder het genot van koffie, thee of limonade met koek.
Deels speelterrein waar je kon skateboarden, in een grote bal, gefabriceerd van autobanden, waarin je kon zitten en rollen en allerlei balspellen.
De zon scheen uitbundig, en ondanks de kou vond ik het een geweldig evenement! Zou vaker gedaan moeten worden!

Please follow and like us:

2 reacties

 • admin

  Hoi Geertje,
  Zoals jij het omschrijft is goed. Wij volgden ons hart om bij de demonstratie te willen zijn en het heeft ons een goed gevoel gegeven. We waren er en er was aandacht voor onze mening dus wat wil je nog meer. Ja, uiteraard was het leuker geweest als veel meer mensen aanwezig waren geweest. Eerlijk gezegd was ik al bang voor een niet al te grote opkomst want wij Nederlanders klagen wel maar als het er op aankomt zijn we nergens te bekennen. Maar we gaan, als het nodig is, gewoon door net zo als jij die het niet opgeeft om alles over Den Haag onder de aandacht te brengen.
  Groetjes van Bert en Wil.

  Geplaatst door: Bert | 26 februari 2006 om 13:57

  Hoi Geertje, dankje voor dit bericht. Het moet inderdaad vaker gedaan worden. Elke drie maanden ofzo??! Kan ik een kopie krijgen van je foto’s? Dan zet ik ze op de HSP fotolog. Groetjes, –Leon.

  Geplaatst door: Leon | 26 februari 2006 om 18:05

  Hai geertje,
  het was een memorabele dag voor het Spuiplein!!
  Enne ik heb heerlijk zitten dammen en prachtig verloren!! Bbbbrrr het blijft maar koud..
  Groetjes Linda

  Geplaatst door: Linda van Twist | 4 maart 2006 om 13:29

  Zo zie je maar; er is geen toeval Geertje. Het Roodborstje verbindt ons met alle goeie dingen in het Haagse, zoals de Stadspartij en ons eigen Zuid West Den Haag.
  😀

  Geplaatst door: Linda van Twist | 5 maart 2006 om 0:19

  Leuk dat je op onze weblog kwam snuffelen… mag ik die over de balk award lenen voor mijn baas 😉 😀

  Geplaatst door: mysterycouple | 5 maart 2006 om 1:33

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.