Diversen

De Coca-Cola kersttruck komt naar je toe

Coca-Cola kersttruck
Coca-Cola kersttruck komt weer dit jaar!
(Foto bij persbericht!)

Holidays are coming! De Coca-Cola kersttruck komt naar je toe 

De iconische Coca-Cola kersttruck bezoekt Den Haag op dinsdag 20 december.
Voor veel kerstliefhebbers begint Kerst pas écht als de iconische Coca-Cola kersttruck weer is gesignaleerd. De afgelopen twee jaar was de kersttruck vanzelfsprekend niet zichtbaar in het Nederlandse straatbeeld. Daar komt vanaf vandaag verandering in, want de kersttruck rijdt vanaf vandaag weer door Nederland. De kerstman en zijn kerstelfjes gaan weer op pad om de kerstgedachte naar de mensen te brengen. Zij brengen een belangrijke boodschap met zich mee, namelijk het belang van samenzijn en de bijzondere momenten die daaruit voortvloeien. Samen met het Rode Kruis zet Coca-Cola deze boodschap kracht bij. Zoals ieder jaar kunnen bezoekers dit jaar de kerstman ontmoeten. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om een donatie te doen aan het voedselhulpprogramma van het Rode Kruis door de aankoop van Engelse pie’s. De kersttruck is te vinden bij de Lange Voorhout in Den Haag op aanstaande dinsdag 20 december van 12:00 tot 21:00.

Een magisch samenzijn
Coca-Cola wil mensen samenbrengen tijdens de feestdagen, en hoe kun je dat nu beter doen dan mensen samenbrengen rondom de tafel voor een heerlijk kerstdiner? Bij de kersttruck worden er dit jaar heerlijke Engelse pie’s verkocht en kun je plaatsnemen aan tafels om er met elkaar van te genieten. Benieuwd of de kerstman er warmpjes bijzit tijdens de winterdagen? Dit jaar kun je in de kersttruck een kijkje nemen in de woonkamer van de TV commercial. En natuurlijk kun je op de foto met de kerstman en zijn kerstelfjes.

Doneren aan het Rode Kruis
Coca-Cola en het Rode Kruis zijn al meer dan 100 jaar met elkaar verbonden. Door elkaar te omarmen en een steuntje in de rug te bieden komen we een stuk verder met elkaar. Zo staat niemand er alleen voor. Dit jaar kunnen bezoekers bij de kersttruck een donatie aan het Rode Kruis doen door Engelse pie’s te kopen. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar het voedselhulpprogramma van het Rode Kruis om mensen in nood te helpen.

De volledige routeplanning van de trucktour is hier te vinden.

Het Rode Kruis: doneren voor voedselhulp
Dagelijks voldoende eten is ook in Nederland helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het Rode Kruis organiseert in Nederland een voedselhulpprogramma, waarmee ze onder andere boodschappenkaarten uitdelen samen met lokale partners. Dit zijn tegoedkaarten waarmee mensen zelf in de supermarkten kunnen kopen wat nodig is. Tijdens de kersttrucktour kan het voedselhulpprogramma worden gesteund door een Engelse pie te kopen in de kersttruck. Dat kan door middel van een vrij bedrag vanaf 50 cent. De opbrengt gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis.  Naast dat consumenten een bijdrage kunnen leveren, doneert Coca-Cola in Nederland ook 50.000 euro aan het programma van het Rode Kruis.

Over Coca-Cola in Nederland 
‘Coca-Cola’ bestaat in Nederland uit verschillende bedrijven. Coca-Cola Nederland maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola Europacific Partners Nederland. Coca-Cola Europacific Partners Nederland produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Chaudfontaine, Monster*, Fernandes*, Capri-Sun*, Fïnley, Honest, Fuze Tea en Royal Bliss. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zeven miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola is voortdurend bezig met het optimaliseren van het portfolio, van het reduceren van suiker in de drankjes tot aan het introduceren van nieuwe innovatieve producten. Daarnaast werken zij aan het terugdringen van de impact op het milieu door water aan te vullen en recycling te bevorderen. Coca-Cola Nederland en Coca-Cola Europacific Partners hebben in Nederland meer dan 725 medewerkers verdeeld over twee vestigingen.
(*) merken die niet aan de The Coca-Cola Company groep toebehoren.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van Coca-Cola in Nederland: www.cocacolanederland.nl of www.twitter.com/cocacola_nieuws.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.