Sport/ontspanning,  Stadsnieuws

Cool Event Scheveningen op magische wijze geopend 

Cool Event Scheveningen
Cool Event Scheveningen is officieel geopend!
Foto: Richard Mulder

‘Frozen Magic’ dit jaar het thema van de IJssculpturen Expositie
Cool Event Scheveningen is officieel voor geopend verklaard. Internationaal bekend goochelaar en mentalist Richard Stooker, Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer, rasentertainer Fred Zuiderwijk, organisator Damiano D’Alba en pinguïn-mascotte Rico gaven vandaag het startschot van een winter vol activiteiten op Scheveningen. Richard Stooker maakte samen met Martin Wörsdörfer op magische wijze het thema van de IJssculpturen Expositie bekend: Frozen Magic. De bijzondere kunstwerken zijn vanaf zaterdag 7 december te bezichtigen. Winterliefhebbers kunnen tot en met 26 januari 2020 Cool Event bezoeken.
Voor meer informatiewww.cooleventscheveningen.nl 

Graag was ik vandaag naar de opening gegaan van Cool Event Scheveningen, maar een virus houdt me helaas binnen, nu ja, ik ga in de kou er niet op uit.
(Dat is ook één van de redenen, dat je alleen maar persberichten ziet en weinig persoonlijke updates).
Dit bericht is dus ook een persbericht: maar te leuk te laten liggen nietwaar?

Cool Event Scheveningen
Prachtige ijssculptuur
Foto: Richard Mulder

Damiano D’Alba, organisator Cool Event (in het midden van bovenstaande foto), is er trots op dat hij voor de dertiende keer het winterse concept mag openen: “Dat wij Cool Event voor de dertiende keer organiseren zegt iets over het succes van het winterfestijn en dat Scheveningen het hele jaar het bezoeken waard is. De iconische schaatsbaan waar vele leuke evenementen georganiseerd gaan worden en de prachtige IJssculpturen Expositie zijn een echte must-visit voor jong en oud. De opening van de schaatsbaan was zoals elk jaar weer een feestje, dit doen we tijdens de opening van de IJssculpturen Expositie gewoon nog een keer! We kijken er naar uit om de verwachte 160.000 bezoekers weer te verwelkomen.” 

schaatsbaan
Schaatsliefhebbers kunnen de ijzers weer onderbinden in Scheveningen.
Foto: Richard Mulder

Over Cool Event
Cool Event Scheveningen tovert iedere winter de Haagse badplaats om tot winterparadijs met een schaatsbaan op het Kurhausplein en een expositie met ijssculpturen op het strand. Onder leiding van organisator Damiano D’Alba en zijn team slaan Haagse en Scheveningse ondernemers jaarlijks de handen ineen om dit evenement mogelijk te maken. Daarnaast wordt Cool Event mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, BKS Parking, Grand Hotel Amrâth Kurhaus, de Koninklijke Nederlandse Schaats Bond (project IJstijd), Buitengewoon Scheveningen, Belangenvereniging Kurhausplein, Belangenvereniging Palace Promenade, Hommerson Casino’s, La Galleria, McDonald’s Scheveningen, Steam en Blaze & Co.
Meer informatie: www.cooleventscheveningen.nl

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.