Stadsnieuws

Champagne proeverij op de Gracht

Willemsvaart
Willemsvaart vlak bij Spark The Hague

Op 19 juni 2015 is het mogelijk om per sloep naar de haven van het Volvo Ocean Race Festival Den Haag te gaan met tijdens de tocht een Champagne proeverij.
Beleef het mee! De Haagse Willemsvaart (“Varen tussen Stad en Strand”), Spark The Hague (bar naast Hilton The Hague) en OdeVivre (“Champagnes met Karakter”) organiseren een unieke boottocht met Champagne Proeverij aan boord.

Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze bijzondere tocht door de grachten van Den Haag. Ontdek vanaf het water hoe mooi Den Haag is. Geniet ondertussen van heerlijke hapjes en luister hoe OdeVivre de mooiste Champagnes met karakter voor u tot leven laat komen.
Dit is een bijzondere en lekkere manier om uw ervaring met Volvo Ocean Race Den Haag te laten beginnen. De boottocht eindigt aan de Haringkade wat dichtbij de haven ligt waar alle boten van de Volvo Ocean Race liggen.
Beleef het mee en geniet!

Prijs: € 49,50 p.p. (inclusief: boottocht, Champagne proeverij met hapjes en vervoer naar de haven)
Vertrek: 18.30 uur bij aanlegplaats Scheveningseveer bij Noordeinde.
Aankomst: 19.30 Haringkade, aansluitend vervoer naar de haven.

Champagne ontbijt op de Gracht
Op 20 juni 2015 vanaf 12.00 uur racen de boten verder. Het is een spektakel om de boten te zien vertrekken voor het vervolg van de Volvo Ocean Race. Wilt u hierbij zijn? Uiteraard! En hoe start u beter dan met een heerlijk Champagne ontbijt vanaf het water. Deze speciale tocht gaat door de grachten van het mooie Den Haag, terwijl u geniet van een bijzondere Champagne belevenis van OdeVivre.

Prijs: € 39,50 (inclusief: boottocht, Champagne ontbijt en vervoer naar de haven)
Vertrek: 10.00 uur bij de Hooikade/hoek Spekstraat
Aankomst: 11.00 Haringkade, aansluitend vervoer naar de haven.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.