Sport/ontspanning,  Stadsnieuws

Carnavalsfeest van stadscarnavalsvereniging Ooie PierenZaterdagmiddag was buiten het Chinees Nieuwjaar ook een heel bijzondere middag voor de gehandicapte medemens.
De enige Haagse Carnavalsvereniging De Ooie Pieren had een carnavalsfeest ‘Het Kreesiebal’ georganiseerd met muziek en polonaise.
Een prachtig versierde zaal in sporthal Overbosch vol blije gezichten, waar iedereen die daartoe in staat was danste op de muziek van diverse kapels en bands.
Maar ook Rolando, ondanks dat hij jarig was, ontbrak weer niet.
Buiten ballonkunstenaar kan hij ook enorm goed zingen. Hij vertelde mij ooit dat hij liedjes schreef voor Ernst en Bobbie en daarom ook de enige was die hun liedjes ten gehore mag brengen.
Prachtig versierde mensen, zoals het hoort bij carnaval
liepen regelmatig samen met de ‘Prinsen’ mee in polonaise.
De mooiste beelden waren er te zien; ik vind het keer op keer dat ik er mag en kan zijn hartverwarmend. Een geweldig initiatief, waarvan ik hoop dat het nog vele jaren mag doorgaan. Als het aan de Ooie Pieren ligt zal ook volgend jaar weer een Kreesiebal georganiseerd worden.
Om ongeveer kwart over drie was er een speciaal moment. De wethouders Klein, Baldewsingh, Smit en nog iemand van de gemeente van wie ik de naam ben ontschoten, kregen een eremedaille- en speld van Prins Eduardo.
Natuurlijk werd een groepsfoto gemaakt van allen.
Hierna ging het feest onverminderd door.

Alle foto’s zijn hier (klik) klein te bekijken. Wilt u ze voor privégebruik groter en mooier (door het verkleinen is er grote kwaliteitsverlies), kunt u altijd contact met me opnemen.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.