Stadsnieuws

BREKEND! (of niet?) Marechaussee helpt politie bij Oud en NieuwRolmodellen; ik schreef er dit jaar op 22 december al over.
Een manier die heel goed werkt overlast tijdens de jaarsovergang tegen te gaan.
Dit jaar gaan meer dan 3000 mensen (voornamelijk vrijwilligers, maar ook professionele mensen) de straat op om te zorgen dat het een gezellig feest blijft.
Op 20 december was de Kick Off, waar ook pers bij aanwezig was, zij het op geringe schaal.


Vandaag lees ik in bijna alle ‘geijkte’ media dat de politie aan het AD heeft bevestigd, dat ook de marechaussee Den Haag een handje komt helpen.
Echt nieuws! Niet dus.
Zij hadden dit al op 20 december kunnen publiceren, want dit werd tijdens de toespraken verteld en vertegenwoordigers van de marechaussee waren zelf ook aanwezig.

Toch wil ik bij deze juist de vrijwilligers, die hun eigen Oud en Nieuw niet huiselijk vieren, maar voor de veiligheid van anderen op en rond straat aanwezig zijn in het zonnetje zetten. Want dat mag ook wel eens gezegd worden!Please follow and like us:

Eén reactie

  • Paul Knoll

    Heel goed van deze vrijwilligers, dit geeft aan dat die mensen plchtsbesef boven alles laten gaan, iets wat helaas de laatste jaren steeds zeldzamer wordt in de huidige samenleving.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.