Diversen

Bijles voor íeder kind in Den Haag en omgeving

bijles
Soms is bijles noodzakelijk bij een opleiding

Bijles voor íeder kind in Den Haag en omgeving.
Gratis bijles is ook mogelijk!

Volgende week starten de bijles groepen weer op maandagavond (Centrum) en donderdagmiddag (Ypenburg), beide in de bibliotheek.
Sinds een paar maanden is er een project gestart waarbij in kleine groepjes bijles wordt gegeven in rekenen en wiskunde. Andere vakken zijn ook mogelijk bij voldoende aanmeldingen.
De bijlessen zijn voor kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool, en de hele middelbare school (vmbo/mavo, havo en vwo).

Bijles
De Centrale Bibliotheek

Rozanne Vleugel, die dit project gestart is en de lessen geeft, ziet al goede resultaten: ‘Het geeft de leerlingen veel rust dat ze elke week hulp krijgen met het vak waar ze moeite mee hebben’. ‘Ze krijgen uitleg over wat ze niet snappen en maken samen of alleen opdrachten’, vertelt ze.
Kosten van de bijles groep zijn €7,50 per les, wat eventueel betaald kan worden door fonds Kinderhulp, waardoor het dan voor ouders gratis is.

Er zijn nog plekken vrij bij zowel locatie Centrum als Ypenburg. Aanmelden kan door een email te sturen naar:
bijles@rozannevleugel.nl

Een bericht dat ik in de mail kreeg. Te belangrijk niet te plaatsen. Onderwijs is zo belangrijk en bijles kan soms net dat beetje hulp geven een opleiding wél succesvol af te kunnen ronden.

Please follow and like us:

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.