Stadsnieuws

Beste oliebollen van Den Haag

oliebollenkraam op het Spuiplein

Oliebollen; ik ben er gek op!
Elk jaar weer, voordat het oud en nieuw is, geniet ik af en toe (ja, echt heel af en toe, want het blijven dikmakers…) even van een warme bol; de ene is lekkerder dan de andere. Sommige kramen vermijd ik echt; daar lijken ze meer op vieze vetbollen of zijn het enorm kleffe meelbollen.

Natuurlijk maak ik ze op 31 december zelf; eigengemaakte oliebollen vind ik toch het lekkerst, en het is ook een beetje traditie geworden. Schalen met deeg op de CV en dan in de zonnebloemolie ze te zien groeien tot mooie vormen (nee; rond krijg ik ze nooit voor elkaar).

Elk jaar heeft het A.D de jaarlijkse oliebollentest. De uitslag dit jaar was dat de oliebollenkraam op het Spuiplein de beste van de Haagse regio is met het cijfer 9 (en op de totaallijst zelfs op de 6e plaats staat!).
Terecht vind ik; wie geen tijd of zin heeft ze zelf te bakken; ik vind deze kraam een echte aanrader!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.