Koningshuis

Berichten NRC verslaggeefster prins Friso grotendeels onwaar?

De verklaring die vandaag in diverse Nederlandse media via de verslaggeefster van het NRC  verscheen over zijn medische toestand is ”grotendeels incorrect’’ zegt een woordvoerder van het academisch ziekenhuis in Innsbruck. In mijn vorige update van prins Friso maakte ik daar ook melding van.
De NRC schreef onder meer dat prins Johan Friso geen schedelbasisfractuur en geen verwondingen aan de rest van zijn lichaam heeft.
De zegsman van het ziekenhuis wil niet zeggen wat er wel of niet klopt aan de verklaring en wil niet ingaan op de medische toestand van de prins.
Wat door de RVD wordt doorgegeven moet dus als leidraad aangehouden worden.


Het ziekenhuis heeft nu de twee beveiligers op de journaliste gezet om te voorkomen dat zij met haar volgens het ziekenhuis onjuiste verklaring andere media te woord kan staan.

Overigens wordt in Lech aangegegven dat de prins en zijn vriend zich buiten de gebaande pistes heeft gewaagd. De tocht ging over een zogenaamde ‘ongeprepareerde sneeuwroute’, die ten tijde van het ongeluk niet gesloten was. ,,Anders hadden de twee zich zeker niet op die helling gewaagd. Vooral prins Friso staat bekend als bekwaam maar voorzichtig skiër. Zeker niet roekeloos,” aldus een inwoner van Lech. Lees meer hier.

Overigens bevestigt de man (een chrirurg die sprak met de behandelend arts van prins Friso) van de verslaggeefster van het NRC ook haar verhaal aan de NOS…Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.