Wijknieuws

Bedrijfsongeval op Goudsmidsgaarde
Op deze blog geen foto’s van het noodweer van de afgelopen dagen.
Mijn fiets was “in beslag genomen” door mijn zoon en staat nu gestald met een lekke band. En eigenlijk had ik ook weinig zin om de wind te trotseren. Heb nagenoten van alle indrukken die ik op Beatstad had opgedaan.
De storm heeft ook in deze wijk behoorlijk veel schade aangericht. Het was vreemd te zien, hoe alle wegen vol met takken en groene bladeren lagen; was het nu herfst of nog zomer?


Ook de doeken die bevestigd zijn voor het groot onderhoud in onze straat langs de metalen stellages om het stof te weren en de werklui te beschermen tegen de weersinvloeden, waren door de storm hier en daar losgewaaid (zelfs een deel van het frame!).
Deze doeken maakten overigens een enorme herrie tijdens de windvlagen van de afgelopen dagen. Slapen was soms behoorlijk lastig.

Wat mij telkens weer opvalt is hoe men zich voortbeweegt in het verkeer; het lijkt wel alsof als het weer iets anders is dan “gemiddeld”, men slechter anticipeert; ongelukken en bijna-ongelukken lijken eerder regel dan uitzondering.
Helaas gold dat gisteren niet alleen voor een “gewone” weggebruiker.
Op de Goudsmidsgaarde lag een stuk braakliggende grond, waar nu allerlei materialen liggen opgeslagen voor de werklui. Voor één man bleek het einde van de werkdag niet goed af te lopen; een kleine tractor of graafmachine was over zijn been heengereden, waardoor hij met een ambulance moest worden afgevoerd.
Ik hoop dat het allemaal meevalt voor hem.

Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.