Kunst/Cultuur,  Stadsnieuws

Zandsculpturen op Buitenhof

de drie sculpturen bij elkaar

 

Eigenlijk is het een beetje mosterd na de maaltijd, maar ze zijn zo mooi, dat ik het niet kon nalaten de prachtige zandsculpturen in verband met “200 jaar Prinsjesdag”  toch hier te plaatsen. En ze zijn nog te bewonderen…..
In deze blog schreef ik al over de voorbereidingen van de afbeeldingen.

 

de landing

 

Hier is de landing van de Prins van Oranje op Scheveningen in 1813

 

Zijn portret(ten)

 

hier een portret van hemzelf

 

en het “nu”

 

en hier de markante gebouwen, de koets maar ook de hedendaagse skyline: Prinsjesdag in zijn totaliteit zoals we hem nu kennen.
Een indrukwekkend geheel.

Please follow and like us:

Eén reactie

 • jeer

  Gera,

  Bij toeval kwam ik op jouw website terecht.
  Op 4 oktober was ik in Den Haag en bezocht het verbouwde Mauritshuis en kwam na het bezoek langs de zandsculpturen en plaatste de foto’s ook op mijn weblog. Toevallig was er de afgelopen maanden ook een zandsculpturenfestival in mijn woonplaats Oss.
  Een bijzonder naam Gera, vorig jaar was ik op vakantie in Gera, een fraai stadje in Duitsland.
  Ook hierover maakte ik een logje, misschien was jij er zelf al eens.

  //haiku–blog.blogspot.nl/2013/09/vakantie-in-thuringen-deel1-gedachte.html

  Groetjes,

  jeer

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.