Persoonlijk

Weer een blogpauze genomen

“Nieuw” stuk tuin

 

Typen is en was een drama: door de schouderblessure (nog van het ongeluk) was het nauwelijks meer mogelijk te typen, en ook nu is het nog best lastig.
De fysiotherapeute die ik bezoek helpt geweldig: ik kan me wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet eerder ben gegaan. Natuurlijk heb ik wel een paar dingen ondernomen buiten de huis, tuin en keuken perikelen, ik ga ze zo chronologisch mogelijk hier plaatsen in de komende tijd.
Maar eerst het project dat mijn man en ik onder handen hebben genomen: een deel van onze tuin. Dit heeft toch wel een paar dagen in beslag genomen. Maar het weer is en was perfect ervoor! Lekker die zomer…..

Hangbakken en vogelkooi met “vogeltjes”

 

Een deel van de tuin werd niet gebruikt, nu ja, als opslagplaats. Toen de camper werd weggehaald die we daar hadden neergezet was dat aanleiding dit deel ook maar eens onder handen te nemen. Een paar keer naar het grofvuil, zakken vol rommel in de ondergrondse vuilcontainer, snoeien en mijn man heeft een prachtige “arcade” gebouwd naast een ander hekwerk. Een paar bloembakken, uilen op de palen, een oude pan met waterplanten op de grond ernaast evenals bloeiende vetplanten als grondbedekking en bijna 200 kilo grind.
Het is weer heerlijk vertoeven op ons (derde) terras!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.