Uncategorized

*water en pillen

Elke dag slik ik netjes mijn pillen die me op de been houden (zo goed als mogelijk ). Maar, nu wordt ik door de regering bang gemaakt; ga ik nu door simpelweg alleen het slikken mijn kinderen benadelen? Het oppervlaktewater ben ik daardoor aan het vervuilen Dus binnenkort kan je niet meer veilig water drinken omdat ik resten uitplas en dat komt in het oppervlaktewater wat dan zo weer in het drinkwater komt. Oef!!!! Durf ik toch bijna mijn pilletjes niet meer te slikken? Of…. zou er een andere reden dat Staatssecretaris Van Geel de Prozac noemde die in het Engelse drinkwater terug te vinden is, toen hij zei zich zorgen te maken om de kwaliteit van ons drinkwater. De ziektekosten zijn hoog; als mensen minder medicijnen zouden slikken dan…. Zou het een verkapte manier zijn om of de medicijnen zwaarder te belasten? Of wil hij misschien het drinkwater zwaarder belasten? Hoe dan ook, op de een of andere manier heb ik toch het gevoel dat er een addertje onder het gras zit; het lijkt me dat de industrieen (en zeker de farmaceutische) een grotere invloed hebben op het oppervlaktewater, dan mijn urine!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.