Stadsnieuws

Vier carnaval met de enige Haagse CarnavalsverenigingOok dit jaar wordt in Den Haag alweer voor de 42e maal het Kreesiebal gehouden door de enige Haagse carnavalsvereniging De Ooie Pieren.
Klik voor hun persbericht bij ‘Read More’.
Een aanrader!


Zaterdag 28 januari 2012 gaat Prins Eduardo met zijn Raad van Elf van de Haagse Stadskarnavalsvereniging De Ooie Pieren weer voorop in de polonaise tijdens het grote Haagse carnavalsfeest het Kreesiebal.
’s Middags vanaf 13:00 uur gaan alweer voor het 42e jaar de deuren van sporthal Overbosch open om haar gehandicapte medemensen te ontvangen en trakteren op een geweldige feestmiddag. Het grootste carnavalsfeest in de regio Haaglanden ten behoeve mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.
Al 42 jaar zorgen de leden van de Haagse Stadskarnavalsvereniging er voor dat de gasten een onvergetelijke middag beleven vol muziek, polonaises en een hoop lol. Carnaval in de “Kreesiedentie” barst die middag weer los!
En ’s avonds gaat het feest weer verder en dan is iedereen die interesse heeft van harte welkom en worden ook vele collegverenigingen ontvangen.
Ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden met optredens van Showband Feelings, Boerenkapel De Zwiels, zanger John West, balletschool Ypenburg en ballonartiest Rolando.
Om carnaval te vieren hoef je dus helemaal niet naar het zuiden, ook hier in de “Kreesidentie” kunnen we er wat van! Dit feest mag je gewoonweg niet missen.

Kaarten voor zowel de middag als voor de avond zijn nog aan te vragen bij het secretariaat per mail:  info@deooiepieren.nlPlease follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.