Stadsnieuws

Veluweplein op de schop: HTM rijdt anders!!!

Veluweplein
Veluweplein op de schop

Escamp is op het moment een grote bouwput. Overal zijn wegwerkzaamheden die ook het Openbaar Vervoer hinderen, naast vanzelfsprekend het “gewone” verkeer.
Files zijn zeker in de spits meer regel dan uitzondering. Zeker nu ook het kruispunt Melis Stokelaan met de Beresteinlaan is afgesloten. Veel automobilisten gebruiken nu de binnenwegen als sluiproute met grote irritaties tot gevolg.
Maar nu ook het Veluweplein wordt heringericht, is de overlast helemaal erg.

Door de werkzaamheden op het Veluweplein rijden bus 25 en 26 met veel vertraging. Daarom rijden bus 25 en 26 een omleiding vanaf woensdag 3 november. Wanneer de doorstroming van het verkeer op de routes van bus 25 en 26 verbeterd worden de routes hersteld.

veluweplein
Ook fietsers moeten omrijden!

Bus 25 rijdt vanaf Vrederust tot en met halte Leyweg en vervolgens naar het tijdelijk eindpunt Leyenburg perron E. De halten tussen Leyweg en Grote Markt vervallen. De hele normale reis verder dus!
Bus 26 rijdt vanaf Voorburg Station de gebruikelijke route naar halte Moerweg en vervolgens over de Soestdijksekade naar de tijdelijke halte Soestdijkseplein vanaf waar bus 26 de gebruikelijke route naar Kijkduin rijdt. Bus 26 stopt niet bij de halten Barneveldstraat, De la Reyweg en Soestdijkseplein.

Bus 25 stopt bij halte Leyenburg, daar is een overstap mogelijk op tram 4 en 6. Tram 4 rijdt o.a. naar het HMC Westeinde en het Centrum en tram 6 o.a. naar Haagse Markt, Brouwersgracht en Grote Markt.

Kijk voor meer informatie en reisadviezen en een kaart hier bij de HTM.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.