Boeken

Ut Groen-Geile Boekie, de Kerauna edisie!

Ut Groen-Geile Boekie
Ut Groen-Geile Boekie

Ut Groen-Geile Boekie, de Kerauna edisie!

Met gratis bekbedekkâh

Den Haag is de stad van de ziektes. We gaan ze hier niet allemaal opdreunen, maar de pleuris, de cholera, de tering… allen hebben ze hun roots in de Hofstad. Eerder werden deze aandoeningen uitvoerig beschreven in het inmiddels legendarische Groen-Geile Boekie. Maar nu is er corona, of zoals we in Den Haag zeggen en schrijven: ‘kerauna’.

Voor de makers van het Groen-Geile Boekie een unieke kans om hun Haagse taalbijbel, in 1998 verschenen en herzien in 2008, onder de loep te nemen en vooral te actualiseren. Dat was hard nodig!

Half september zal dan ook ‘Ut Groen-Geile Boekie, de Kerauna-edisie’ verschijnen.
Geheel herzien en opgefrist, met volop aandacht voor kerauna in een speciale bijlage in het boek.
Als klap op de zorg krijg je bij het boek een gratis unieke Haagse Harry bekbedekkâh (mondkapje). Zolang de voorraad rekt.

Helaas kon Haagse Harry tekenaar Marnix Rueb niet meer aanschuiven bij de redactie van het boekje (hij overleed in 2014). Maar Sjaak Bral en Robert-Jan Rueb, die samen middels het Haags Tale Instituut dagelijks toezicht houden op de juiste weergave van het Haags, hebben samen – en in de geest van Marnix – de inhoud van hun all-time bestseller naar een nieuw en actueel niveau weten te tillen.

De nieuwe uitgave ‘Ut Groen-Geile Boekie, de Kerauna-edisie’ is een coronafrisse heruitgave met hele nieuwe hoofdstukken en nooit eerder vertoonde illustraties.
Een must-have voor iedere liefhebber van het Haags.

Verzeker jezelf van een exemplaar, de voorinschrijving is begonnen.
Reserveren kan door een mail te sturen naar info@haags.nl.
(Kijk ook hier)

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.