Muziek

Tweede Mozaïque Songfestival

Donderdagavond 25 februari organiseert de R.G. Ruijsstichting de finale van het tweede Mozaïque Songfestival in Theater de Regentes.

Twaalf Haagse artiesten met liedjes in het Nederlands, Arabisch, Frans, Indonesisch, Hindoestaans, Chinees, Hebreeuws, Spaans, Papiamento, Swahili, Jiddisch en Engels treden aan in De Regentes. Alle deelnemende artiesten worden beoordeeld door vakkundige juryleden onder leiding van wethouder Rabin Baldewsingh (burgerschap) die het initiatief voor dit evenement nam. De winnaar krijgt CD-singles met het winnende lied en mag optreden op het 5 Mei Festival.

Vorig jaar (kijk hier voor de blog) tijdens een enorm vol en gezellig theater won de Hongaarse Fanni Völgyessy Szomor, die daarna op diverse festivals in Den Haag te zien was.

De deelnemers aan het Mozaique Songfestival 2010 zijn (in alfabetische volgorde) Amos Ben-Tal, Aneta, Anil Tangali, Carl Appelbaum, Daniel Sensit, Haags Klezmer Trio, HarMoney Music, Jack & Jill, Kookaburra, Matisos, May Lam en Stephen Summer.

Er zijn nog enkele kaartjes voor het festival beschikbaar!
Entree is 5,00 euro, maar u krijgt 2,50 euro korting met Ooievaarspas, Posthoornbon, Hofpas en Buurtpas.
Reserveren via de Regentes (klik) of telefoon 070-3637798

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.