Kunst/Cultuur,  Mens/Maatschappij,  Persoonlijk,  Politiek,  Stadsnieuws

Tegen! 50 jaar demonstreren op en rond het Binnenhof

tegen
Tegen! 50 jaar demonstreren op en rond het Binnenhof

Zo’n anderhalf jaar geleden werd ik benaderd door iemand van Prodemos. Zij vroeg of ik een aantal foto’s wilde sturen voor een fototentoonstelling  Tegen! 50 jaar demonstreren op en rond het Binnenhof”.
Het ging om een aantal foto’s van de Mars der Beschaving. Dit was een wandeltocht van Terschelling naar Den Haag en tegen de geplande bezuinigingen op onder andere cultuur.

tegenVorige week attendeerde Roel Wijnants mij erop, dat er twee foto’s van mij hingen in Prodemos (de twee op de linker foto bij Mars voor Kunst).
Ik wist ervan af, maar had verwacht dat de fototentoonstelling allang was afgelopen. Dit was dus niet het geval én voorlopig is hij nog te zien!
Natuurlijk ben ik nu ook een kijkje gaan nemen, want ik was toch wel nieuwsgierig.
Toen ik op mijn blog keek, zag ik dat ik helemaal nog geen aandacht aan “Tegen! 50 jaar demonstreren op en rond het Binnenhof” had besteed.

De tentoonstelling is wel de moeite waard te bezoeken.
Prachtige foto’s van diverse demonstraties zijn er te bewonderen. Van lang geleden tot recent.
Je kunt de fototentoonstelling ‘Tegen! 50 jaar demostreren op en rond het Binnenhof’ gratis bezoeken. Je hebt een klein half uur nodig om de hele tentoonstelling te bekijken. Voor wie nog meer wil zien is er een mooi fotoboekje met verdiepende informatie te koop voor €8,95 in het bezoekerscentrum. Hierin staan ook mijn foto’s 😉
En ja, het is een prachtig boekje…

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.