Natuur/milieu,  Persoonlijk

Storm, rust en regenZoals iedereen heeft gemerkt, is het een tijdje heel stil op mijn blog.
Geen tijd, geen zin en met hele andere zaken bezig. Heerlijk alles weer op een rijtje krijgen en ontspannen. Natuurlijk verder gewerkt in de tuin maar ook was ik bezig met het schuren en schilderen van een tafeltje dat mijn jongste zoon had gemaakt. Gelukkig was het regelmatig droog dus dat kon buiten. Morgen plak ik er (hopelijk) glasmozaïektegels op, waarna het de tuin in kan.
Benieuwd naar foto’s van de vele evenementen en activiteiten die in Den Haag gebeurden? Kijk bij Richard Mulder.
De vele regen geeft (helaas) veel slakken(vraat); een raar gezicht één zo op je raam te zien kruipen.
Gisteren zouden onweersbuien en rukwinden ook onze regio teisteren.
Code oranje werd zelfs uitgegeven. Gelukkig bleek alles enorm mee te vallen, al was de lucht wel heel spectaculair die van minuut tot minuut zich ontwikkelde boven mijn hoofd.
Ik heb een nieuw stukje braakliggende grond ontdekt; niet zo mooi als waar ik eerst genoot, maar toch mooi er te lopen. Ook dit zal van heel korte duur zijn, want men is er al druk aan het bouwen; De Uithof vlak bij de Uithofslaan.
Eerst zag ik deze minipad niet eens! Hij had dezelfde kleur als de omgeving. Zelfs op de foto is het een zoekplaatje….
Prachtig is alle kamille die er staat. Vele zweefvliegen, hommels en andere insecten komen erop af. Gelukkig ook bijen. Dat het niet zo goed gaat met de bij merk ik goed; het zijn voornamelijk hommels die je rond ziet vliegen; veel minder ‘gewone’ bijen dan voorheen. Ik vond het dan ook wel een plaatsje waard het op mijn blog neer te zetten.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.