Sport/ontspanning,  Stadsnieuws

Sterfdag Aad Mansveld herdacht tijdens wedstrijd ADO – AZVandaag speelde ADO tegen AZ.
Helaas verloren ze met 0 – 2.
Maar niet alleen werd een wedstrijd gespeeld, ook werd de sterfdag van Aad Mansveld herdacht.
Op 5 december 1991 overleed hij.
Een prachtig doek was zichtbaar op de tribune, samen met een spandoek met zijn geboorte- (14-4-1944) en sterfdag. Voor aanvang van de wedstrijd werd vuurwerk afgestoken; een mooi gezicht.

De foto is door mijn zoon gemaakt, die de wedstrijd mocht meemaken op uitnodiging van de HTM wegens zijn optreden op 4 augustus 2009 waarvoor hij een jeugdlintje kreeg.
Het was voor hem en zijn vriendin (ondanks het verlies van ADO) een geweldige ervaring! Eerst kregen ze een luch aangeboden waarna ze de hele wedstrijd op de speciale tribune konden meemaken.

Please follow and like us:

3 reacties

  • Lex Fluitman

    Hallo Geertje,
    Ik weet het, ik kom hier in principe pas zodra ik zelf weer iets heb op de blog heb geplaatst.
    Zelden kom ik er nog maar aan toe. Ben heel druk met veel, vooral, leuke dingen; dat wel gelukkig. Nu, met dit blogje, maakte ik weer eens tijd, omdat het onze heel prachtige kleindochter Leonie betreft. ‘n wondere wereld gaat voor ons open; met een intensiteit en beleving, nooit vermoed. Ik merk hier dat je nog altijd zeer actief bent en bijft, dat vind ik echt ongelooflijk; het is – lijkt wel – een passie van je. Hoe vind je nog tijd voor tal van andere zaken in het dagelijks leven. En dan die laatste dagen in dat prachtige, maar helse winterweer. Ach en Aad Mansveld. Jammer dat ADO deze herdenking vandaag niet kon bezegelen met een aansprekende overwinning. Het gaat wel goed met ADO. Ik vond de uitslag niet helemaal terecht; 2-2 zou zeker terecht zijn geweest ! Ben benieuwd hoe het verder gaat en of ik weer eens van je hoor. Zo niet, dan begrijp ik dat best. Ik kom toch zo af en toe hier eens binnenwippen. Daaaaaaaaaaaaaag en groetjes uit Zoetermeer.

  • tagrijn

    Tja, als Hagenaar zeg je: helaas verloren. Maar ik vind het altijd heel erg o.k als ADO verliest. Misdragen de supporters zich niet, dan lokken de spelers wel een knokpartij uit. Zelfs de trainer gaat er in mee. Vreselijk. En ik word ook een beetje ziek van TV West die hier in Leiden TV ADO wordt genoemd. Alle randgemeentes betalen mee om die omroep in stand te houden, dat vergeten ze wel eens te vaak. Voor een regio-omroep geven ze ADO echt te veel aandacht. Den Haag is verder echt een leuke stad en ik kom er ook graag, maar ADO… nee, dank je wel. HVV en VUC, dat zijn leuke en sportieve ploegen. Maar daar heeft TV West helaas geen oog voor, om van de sport buiten Den Haag dan maar niet eens te spreken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.