Mens/Maatschappij,  Stadsnieuws

Spetterende slotuitzending Donate a Gift

SplendidDonate a Gift is een grandioos succes geworden.
Den Haag FM heeft maar liefst 8.346 cadeaus en bijna 14.000 vrijkaarten opgehaald voor Donate A Gift, de kerstactie van Den Haag Cares waarbij cadeaus worden ingezameld voor Haagse kinderen die onder de armoedegrens leven.lekkere hapjes in Glazen Kas

Gisteren was de slotuitzinding tussen 10.00 en 19.00 uur in de glazen kas op de Grote Markt.
Enorm gezellig en druk, waar iedereen een halje en drankje kon halen.


live uitzending

Natuurlijk was er ook de live uitzending, waar direct de tussenstand werd bijgehouden.


Tjeerd Spoor  slaat teller om

Een luid applaus was er, toen de 4000 cadeaus werden bereikt; dit was het streven, omdat in Den Haag meer dan 4.000 kinderen tussen de 0 en 18 jaar zijn die dit jaar van hun ouders of verzorgers geen kerstcadeau kunnen krijgen. De reden is dat de ouders/verzorgers het geld er niet voor hebben. De kinderen hebben het moeilijk, wonen in een opvangcentrum of gaan met hun ouders naar de voedselbank. Om deze kinderen toch een mooie kerst te bezorgen is er ook dit jaar weer Donate a Gift.


René Bom         Rood

Veel mensen kwamen nog even langs om een cadeau te brengen, zoals ook hierboven René Bom, de Haagse Nachburgemeester en de jongeren van de SP, Rood, die veel presentjes kwamen brengen vanuit de Tweede Kamer.


Jongetje op radio

Wat ik erg bijzonder vond, was het jongetjes dat zijn eigen verjaardagscadeautjes kwam doneren aan de actie. Zo jong en dan toch al betrokken; natuurlijk kwam ook hij op de radio.


Splendid

Toen ik er was, trad Splendid op.
In de regen ben ik weer naar huis gegaan; wat een slotdag, geweldig.
Zo veel cadeaus….

Stationmanager Gerard van den IJssel: “Dat is meer dan een verdubbeling vergeleken met vorig jaar. Meer dan we in onze stoutste dromen hadden durven verwachten. Het is fantastisch om te zien hoe het relatief kleine team bij Den Haag FM zo’n groot verschil kan maken in Den Haag.”

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.