Diversen

Soms heb je puur geluk….

Duiven voor de Bazar

 

Van een winkelcentrum (De Bazar) en omgeving op de Hoefkade wilde ik een foto maken.
De zon scheen, de kleuren waren schitterend, dus een mooie plek gezocht waar naar mijn mening een mooi beeld ontstond van wat ik erop wilde hebben. Kalm mijn “nieuwe” camera scherpgesteld. Op het laatste moment besloot ik toch op een ander vlak scherp te stellen waardoor een beeld ontstond, waar ik helemaal gelukig mee was. Want had ik meteen geklikt, zou deze foto te vroeg zijn opgeslagen.
Een groep stadsduiven vloog namelijk vliegensvlug langs de Bazar.
Toen ik zag dat het er ook nog scherp op stond, kon ik mijn geluk niet op!
Het geeft, zeker groot, een bijna Mediterrannees gevoel, de kleuren van de omgeving en de bijna reflecterende duiven.

Please follow and like us:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.