Wijknieuws

Slagerij Van der Sijde sluit genoodzaakt haar deuren

 

Jarenlang was slagerij Van der Sijde een begrip in winkelcentrum Leyweg.

Een goed lopende zaak met kwaliteitsproduten.

Veel mensen gingen speciaal voor deze slager naar de Leyweg.

 

  

 

Groot was ook hun verbazing, toen ze op 19 spetember een briefje op de deuren en ramen zagen hangen; hij was definitief gesloten!

Het kabinetsbeleid zou de oorzaak zijn kan je op een briefje lezen…

De hele middag keken veel mensen verwonderd naar de deuren om langzaam weer verder te gaan.

Het winkelentrum blijft geplaagd worden door leegstand; steeds gaan bedrijven failliet en steeds weer zie je panden te huur staan.

Please follow and like us:

8 reacties

 • Elly

  Wat een pret!!!

  Eénmaal kocht ik iets bij deze slagerij; filet americain………….
  ‘t Zag er goed uit maar thuis (binnen een half uur, terwijl het niet warm was)kropen de maden er uit!!!

  Wat ben ik blij dat deze zaak zijn deuren sluit…………

  Over kwaliteit gesproken???!!!

 • Tineke

  Elly wat een flauwekul, ik heb er door de jaren heen alleen maar produten met een goede kwaliteit gekocht.
  En bedankt voor je medeleven naar alle betrokkenen die nu geen baan meer hebben.

 • koffiekitten

  Het is zorgwekkend hoeveel zaken failliet gaan op de Leyweg. Het hele winkel centrum is denk ik in gevaar. Wil de Gemeente alleen maar ingrijpen als er bewoners zijn met een hoge inkomen? Steeds meer zie je dat Den Haag zuidwest bewust wordt genegeerd.

  Trouwens Geertje, wat is het glazen huis op de Leyweg bij de snackbar? Van de week zag ik nog een naam erop maar ben het even kwijt. Heb hoop dat jij wat het vage gedoe is 🙂

 • admin

  @ Koffiekitten:
  Ja 😉
  Log komt eraan, maar is nogal veel werk.
  Denk vanavond of morgen 🙂

  Wat betreft de winkeliers; ja, baart me ook veel zorgen.
  Blijft open en sluiten daar….

 • desiree

  Ik lees dit nu voor het eerst.
  En wat een stom gelul op het kabienet de schuld te geven!
  Ik ben 1 van de werknemers die in die winkel werkte.
  En meneer had een aardige huurschuld!!!
  En heeft zijn personeel waaronder ik ook niet uitbetaald!!!!
  Dus meedelijden heb ik niet met deze man.
  Het is een aadrige schoft en ben nog nooit zo in me leven behandels door een werkgever.
  groet:desiree

 • Michelle

  Nou ik wil er ook wat over kwijt ik werkte daar ook en heb daar 9 maanden gewerkt waarvan ik nul maanden heb uitbetaald gekregen !!! Elke maand een ander smoesje en Omdat ik hem in het privé ook kende maakte ik me biet zo druk maar achteraf heeft Paul nooit uitbetaald !!! Is toch schandalig en met de noorderzon vertrokken en nooit neer wat laten horen daarbij wil ik ook zeggen dat als er vlees op de grond viel ik dat weg wou gooien waarbij hij boos werd en ik het bvb opnieuw moest paneren en weer moest verkopen en dat ging heel vaak zo dus zo goed was het daar niet pistolettjes van de vorige dag werden gewoon weer opnieuw opgewarmd hoor het is een hele slechte man zonder hart het is nu al 4 jaar geleden maar ik zit nog achter me geld aan dus Paul mooie praatjes vullen geen gaatjes

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.