Natuur/milieu,  Persoonlijk

Rust en wandelenZoals vaste lezers hebben gemerkt, was het een paar dagen heel stil op ‘dit front’.
De reden is simpel; ik wilde het even rustiger aan doen. Typen doet nog steeds pijn; mijn schouder heelt minder snel dan ik had gehoopt. Dus aan de meeste logjes werk ik een paar dagen (elke keer een paar regels typen), of stel ze uit tot het wat beter gaat.
Gisteren was een echte nieuwsdag; teveel zaken die ‘hot’ waren, of die al grotendeels geschreven waren en alleen maar geplaatst hoefden te worden. Nu wordt het weer ‘inlopen’ waar mogelijk.
Uren heb ik de laatste paar weken doorgebracht op Kijkduin en immens genoten (en tot rust gekomen). Het was jammer dat het weer vaak minder was; meestal regende het, maar aan de andere kant gaf ook dat weer schitterende beelden. Zon en regen; de mooiste regenbogen. Die op de bovenste foto was ook zoals je het zag; alsof de kleuren doorliepen over het zand. Ik heb staan genieten ondanks dat ik zwaar verkleumde van de harde regendruppels in combinatie met de wind.

Triest was wel deze aanblik; een dode Jan van Gent; wat een gigantisch grote vogel is dat!
Levend heb ik ze nooit (bewust) gezien.

De harde wind blies het schuim het hele strand op; ook een magnifiek gezicht. De paar honden die werden uitgelaten in het slechte weer vonden het prachtig. Ze renden af en aan, happend naar het schuim.Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.