Diversen

Roofvogelshow bij Avonturia de VogelkelderAvonturia de Vogelkelder organiseerde vanmiddag een spectaculaire RoofvogelShow. Van gier tot uil vlogen ze bijna allemaal letterlijk voorbij op het eigen terrein van deze dierenwinkel.
Veel mensen waren op deze donkere dag naar Avonturia gekomen, om de valkeniers en roofvogels te bewonderen.
De valkeniers lieten ze langs de mensen vliegen. Voor de zekerheid was een deel met lint afgezet.
De vogels vlogen soms tot grote hilariteit zelfs op de fototoestellen of de hoofden en schouders van het publiek (eerste foto).
De kerkuilen hadden er niet zoveel zin in.
Eén vloog er zelfs in de hoge vlaggenmast van de dierenwinkel. Toen hij weer naar beneden kwam, werd hij weer op de paal gezet.
Na afloop was er voor veel mensen en kinderen de mogelijkheid zelf met een speciale handschoen een vogel vast te houden.Please follow and like us:

5 reacties

 • Ferry

  Voor de vogelkelder ongetwijfelt een commercieël succes , maar ik sluit me bij Hanny aan .. vogels horen vrij te zijn .

 • Geertje

  @Hanny en Ferry
  Helemaal mee eens.
  Gelukkig worden roofvogels nu aardig beschermd en is het niet makkelijk ze te houden; alleen diegene die in gevangenschap zijn opgegroeid mogen gehouden worden.
  Het is hetzelfde als een dierentuin; beter zo, dan dat deze dieren door iedereen worden gehouden. Zo leren kinderen ervan en krijgen ze hopelijk respect ervoor.
  Maar inderdaad; ik zie ze ook liever vrij rondvliegen!

 • Roberto

  Ben het met Geertje eens. Deze vogels worden waarschijnlijk iedere dag vrij gevlogen en komen toch iedere keer weer terug. Dit betekend waarschijnlijk dat er wel goed voor gezorgd wordt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.