Uncategorized

Prinsjesdag

Dinsdag was het Prinsjesdag.

Natuurlijk was de troonrede positief gestemd (november is tenslotte vlakbij….), en natuurlijk mis je een hoop erin wat er eigenlijk wel in had moeten staan.

Met de tweeling ben ik naar de Gouden Koets gaan kijken; als Hagenaar vind ik dat je dat minstens een keer hebt moeten zien. Het was enorm druk; we konden doordat de tram op zich liet wachten geen plekje meer vinden om hem goed te zien toen de koets naar de Ridderzaal reed.

 

 

 

Je ziet hier de enorme rij mensen op de Korte Vijverberg. Mensen die zich hadden aangemeld bij het Haags Historisch Museum hadden dit jaar zicht op de eerste rang; vanaf het bordes konden zij de koets zien passeren. De tweeling, die erg klein is uitgevallen heeft dus alleen benen en elkaar kunnen zien.

Gelukkig konden we wel een plaats vooraan vinden toen hij terugreed.

oranjefans uit Friesland 

Oranjefans uit Friesland

 

 

Met moeite liepen we daarna naar het Malieveld waar de grote kermis staat. Deze heeft behoorlijk minder bezoekers gehad, door de afsluiting van de Zuid Hollandlaan. Hopen dat het beter is gegaan nu het kruispunt weer is vrijgegeven.

Eerlijk gezegd gaan we nooit naar de grote kermis; echt gek zijn we er niet op. Maar voor kinderen is dat natuurlijk prachtig!

kermis 

Doodsangsten heb ik uitgestaan in de watersplash waar mijn dochter pertinent in wou, en het spookhuis was nog even on-eng. Gewapend met een plastic piephamer, knuffel en spelletjes tramden we weer richting huis.

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.