Koningshuis

Prins Friso toont tekenen van ”gering bewustzijn”Lang was het stil omtrent de berichtgeving van Prins Friso.
De RVD had gezegd, dat als er zich veranderingen in de toestand zouden voordoen zij dit zouden aangeven.
In september liet Desmond Tutu, toen te gast in televisieprogramma College Tour, al weten dat Friso zich licht bewoog toen prinses Mabel hem kuste. Echter, de RVD bevestigde dit toen niet.
Vandaag was er wel aanleiding een bericht uit te geven.
Hieronder staat het volledige persbericht. Ik hoop van harte dat ondanks de slechte vooruitzichten, zijn toestand zal blijven verbeteren!


De RVD heeft sinds het ski ongeluk van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso aangegeven dat er mededeling zou worden gedaan van medisch significante veranderingen in de toestand van de Prins.
Sinds kort toont Prins Friso af en toe tekenen van zeer gering bewustzijn; deze toestand staat bekend als “minimal consciousness”. De prognose blijft erg onzeker en het medisch team is nog steeds zeer bezorgd. Het zal nog vele maanden duren voordat er meer duidelijkheid is.

De Koninklijke Familie, en vooral het gezin van Prins Friso, is dankbaar voor betoonde terughoudendheid van de media sinds het ongeluk van de Prins. Zij verzoekt de media om de privacy van het gezin te blijven respecteren.
Prinses Mabel wil nogmaals de vele mensen danken die steunbetuigingen hebben gestuurd. “Dit is de zwaarste periode van mijn leven. Mijn liefde voor Friso, de steun van familie en vrienden, en de vele berichten van medeleven geven mij kracht in deze moeilijke tijd.”

Please follow and like us:

Eén reactie

  • Ferry

    Ik ben niet zo op de royaltie , maar dit is gewoon een drama voor echtgenote , moeder en broers .
    Hopelijk komt er dan toch nog dat wonder die je een ieder gunt onder deze omstandigheden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.