Stadsnieuws

Prachtige etalages in het centrum

Tink The Hague Bijenkorf
Tink The Hague

 

Als klein meisje ging ik altijd met mijn ouders rond de kerstdagen naar het centrum om daar de etalages te bewonderen. Uren kon ik kijken naar de sprookjesachtige sfeer. Treintjes die reden door een winters landschap, sneeuwpoppen, kerststallen met fonkelende sterren en schitterende kerstversieringen.  Natuurlijk was het voornamelijk bedeld om mensen te lokken inkopen te doen, maar sommige beelden zie ik nog voor me.
De speciale etalages raakten in de loop van de tijd in de vergetelheid. Mensen deden toch hun inkopen wel dus was het veel aantrekkelijker de aanbiedingen te tonen dan een speciale etalage in te richten.
Tot Tink.


 

Tink The Hague Bijenkorf
Tweede etalage van de Bijenkorf

 

Op diverse locaties in de stad vind je nu de mooiste etalages.
De eerste foto is denk ik wel mijn favoriet, deze vind je in de Bijenkorf.
Ook bovenstaande is een etalage ven hetzelfde warenhuis.
Overigens ben ik alleen in het centrum wezen kijken: in diverse straten in de stad waren winkels die meedongen naar een prijs in deze wedstrijd.

 

Tink The Hague V&D
en van de V&D

 

Maar ook V&D heeft een prachtige etalage.
Maar stiekem hoop ik, dat ooit de ouderwetse, met zelfs bewegende poppen, weer terugkeren, dat ook kinderen zich weer kunnen vergapen aan deze sprookjesachtige tijd…..

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.