Stadsnieuws

Politie schiet verdachte dood in NaarderstraatDe politie heeft vannacht in de Naarderstraat een man neergeschoten. Hij stak daarna nog een 23-jarige agente neer. De man is overleden aan zijn verwondingen ondanks reanimatiepogingen. De agente ligt in zorgelijke toestand in het ziekenhuis.
De politie kwam in actie na een melding van een buurtbewoner over overlast. In de woning troffen de agenten de man aan met een mes. Ze gaven hem meerdere keren de opdracht het mes te laten vallen, maar dat weigerde hij. Daarop schoten de agenten hem neer.
De man wist nog naar de agente te lopen en stak haar neer.
Vanmorgen arriveerde de Rijksrecherche om nader onderzoek te doen
De Rijksrecherche deed onderzoek naar het incident. Ook werd er sporenonderzoek gedaan door agenten van Hollands Midden. Tijdens dit onderzoek werd rond vijf uur vanmorgen ook een vrouw aangehouden in de straat. Het is nog niet bekend waarom.

Een grote tent is bij het plaats delict opgesteld en de hele ochtend werd nog onderzoek gedaan; de straat was dan ook nog deels afgezet.
Zaterdagochtend verscheen ook een politiehelikopter boven de straat, waarschijnlijk om van bovenaf foto’s te maken.

Update 15.20 uur: Volgens Korpschef Van Essen is de situatie van de agente stabiel, maar nog wel zorgelijk. Het hele korps leeft zeer met haar en haar familie mee.Please follow and like us:

3 reacties

 • Hans

  Wat triest alleemaal! Tja, en dan in de straat achter m’n vriendin ūüôĀ Goed verslag en prima foto’s Gera!

 • tas

  raar om het zo dichtbij mee te maken.. woon 4 huizen verderop en heb er ‘s nachts gelukkig niks van meegekregen.. Wel schrikken om om 8 uur wakker gebeld te worden en dat heel je straat is afgezet..

 • Steven

  Berichtgeving klopt niet, Politie Haaglanden laat een hoop feiten niet los, de pers en dus ook het volk wordt verkeerd ingelicht.
  Ik wacht het onderzoek van de Rijksrecherche af, helaas ben ik bang dat dit wordt afgedaan over een paar maanden, met een simpel bericht in de pers dat de agent die schoot is vrijgesproken van blaam en juist heeft gehandeld.
  Van binnen weten ze dat ze fout zitten…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.