Muziek

Podium aan zee: hou de agenda in de gaten!

Podium aan zee
Mark van Dale & Peter van Leeuwen morgen (28-1) bij Podium aan zee. Foto bij persbericht!!!

Clubhouse, (Gypsy) Jazz, Reggae, Surf, Wereldmuziek, America, Indie en Nederpop bij Podium Aan Zee!

Muziekliefhebbers van alle genres komen helemaal aan hun trekken bij Podium Aan Zee. Wij brengen twee nieuwe series uit vanaf januari: DJ Nights onder het concept SOS // Sound of Scheef  (morgenavond al de eerste!!!!) en voor de mensen met (of zonder) soepele heupen heerlijke, live music Salsa Nights! En onze samenwerking met Podium De Nieuwe Kamer leidt wederom tot een aantal jazzpareltjes: Rein de Graaf TrioOptophobia en Dasha Beets.

De eerste editie in november van Boulevard of Music was een doorslaand succes in een uitverkocht huis. Nummer 2 zal ook hard gaan, zo is de verwachting: Het beste uit de Nederpop! Ook terug dit jaar is het heerlijke Dramtune-concept van de Schevenings-Italiaanse wereldmuziekorganisator Sandro Bruti: een avond voor fijnproevers met Wereldmuziek én een melange van Ierse en Italiaanse Dramtune specialiteiten. Een weergaloze tribute aan Bob Dylan wordt aan het publiek gegeven door de Haagse formatie Bob! De zanger is van Scheveningse bodem: Johan ter Schegget, bekend van Suburbs.

Het gebeurt niet vaak dat je een door vele critici als echte opvolger van de grote Django Reinhardt betitelde artiest in huis hebt: Jimmy Rosenberg geeft samen met zijn trio een spette­rende perfor­mance in het hart van Scheveningen! Surf- en Reggaevibe bij Podium Aan Zee; dat past als een handschoen op Scheveningen! Reken op een topavond met Starfish en support act Kingpin Down.

Ook alvast omcirkelen in de agenda: The Hague Bollywood Festival (20 mei), HipFest (16 juni) en Zeefest-Vlaggetjesdag (17 juni).

Met andere woorden: houd de agenda van Podium Aan Zee in de gaten!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.