Wijknieuws

Oplevering Groot Onderhoud een feitVandaag werd door Haagwonen gevierd dat het groot onderhoud afgerond is.
De oplevering van de huizen in mijn straat is een feit. Hier en daar is men nog wel bezig met huizen waar mensen onlangs uit zijn gegaan, maar voor de huurders is het klaar; eindelijk!
Voor alle mensen was in de buurtkamer aan de Vrederustlaan een hapje, drankje en een mooie pot met bloemen voor in de tuin.
Een paar dagen ervoor had Haagwonen samen met de bewoners ook al de straat versierd met oranje vlaggetjes en grote vlaggen op de schuttingen.
Deze hangen overigens niet meer op alle schuttingen (zoals die van ons). Tja, ze waren groot en wel heel erg verleidelijk kennelijk….
Jammer, want ze waren wel heel erg mooi!
Wij zijn blij; nog een poosje een paar containers en dergelijke in de straat en dan is hij weer helemaal van ons.
En een leuke geste van de woningcorporatie toch de huurders iets aan te bieden na alle doorgestane overlast.

Zoals jullie hebben gemerkt was het even heel erg stil op mijn blog. Privé omstandigheden zorgden ervoor dat ik een grote stap terug moest doen en zelfs mijn laptop was bijna niet meer open. Ik hoop nu weer meer updates te kunnen doen maar ook dat ligt aan thuis. Tenslotte gaat dat voor 🙂Please follow and like us:

2 reacties

  • Frances van Rijn

    Nou begrijp ik dat HaagWonen voor onze prachtige keuken met inbouwapparatuur die wij in ons oude huis achterlaten geen cent wilt geven. Al het geld is natuurlijk op aan het groot onderhoud. Dhr. Hafdi beloofde een aantal keren terug te bellen hoe het nu verder moest met onze keuken. Nou deze onbetrouwbare vent moet nog bellen! Dus weten we niet of de keuken of de apparatuur er zonder financiele consequenties uit mag. Wie gaat zich de apparatuur etc. op mijn kosten “toeeigenen”? Haagwonen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.