Persoonlijk

Leuke en drukke week
Wat een week!
Echt tijd om te ademen was er nauwelijks.
Gelukkig ook een week met leuke en indrukwekkende zaken.
Zo was ik elke dag te horen op Den Haag FM in studio de Haagse Bluf. Zoals ik al eerder schreef was ik deze week VIH, Very Important Hagenaar.
Sja, een belangrijke Hagenaar voel ik me niet, maar ik was wel heel vereerd!
Bijzonder was het om ook in de studio te mogen zitten en daar te zien hoe Tjeerd en Nicolette druk bezig waren om via allerlei kanalen hun nieuws in elkaar te zetten; wat een snelheid en hectiek om tot actueel nieuws te komen! Een seconde rust was er nauwelijks, zeker niet omdat ik net op dat moment binnenkwam toen bekend was dat het Jazzfestival zou verkassen van het World Forum naar misschien het ADO-stadion. Jammer hoor dat ze vertrekken!


Natuurlijk zijn er ook de enorme spanningen nu voor het gedeeltelijk slopen van ons huis om tot een nieuw uiterlijk te komen.
Woensdag gaan de badkamer, keuken, bijkeuken en wc eruit. Maar ook een muur van een slaapkamer.
Dat betekent dus alles leeg, sorteren wat we houden en pakken. De verhuisdozen stapelen zich op. Gelukkig hebben we eindelijk een container in de straat waar we veel in kwijt kunnen. Maar intussen zijn er minstens 50 vuilniszakken aan overbodige spullen in de container gegooid (en eerst was dat ver lopen, omdat onze eigen ondergrondse containers niet meer open konden….).

Toen werd ik ineens gebeld en mocht ik weer live verslag doen in verband met de krakersactie, nadat ik ook al op de radio was geweest na de brand aan de Melis Stokelaan. Journalistiek op een totaal andere manier dan via mijn blog; echt leuk te doen!
Radio is wel heel erg levendig…
Helaas liggen er nog een paar belangrijke blogjes te wachten door tijdgebrek; maar ook deze komen er zo snel mogelijk aan.

Please follow and like us:

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.