Stadsnieuws

LEGOLAND zoekt LEGO fans voor Kids Crew

LEGOLAND Discovery Centre zoekt LEGO® fans (5 – 10 jaar oud) voor Kids Crew

legoland
Master Model Builder Arjan Groenendijk roept samen met Hayley (links) en Hayden (rechts) van Broer en Zus TV kinderen op om hem te helpen © PR

Master Model Builder Arjan Groenendijk roept kids op om hem te helpen
LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is op zoek naar kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud die gek zijn op LEGO®. Master Model Builder Arjan Groenendijk stelt een heuse Kids Crew samen die hem helpt andere kinderen te motiveren om creatief bezig te zijn met LEGO®. Daarnaast worden Kids Crew-leden uitgenodigd voor exclusieve evenementen en mogen zij assisteren bij lastige bouwopdrachten.

De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew. Aanmelden kan tot woensdag 7 oktober door het insturen van onder andere een foto met een eigen LEGO® creatie. Op 21 oktober vindt de Kids Crew-selectiedag plaats, waarbij de kleine bouwers verschillende bouwopdrachten uitvoeren onder begeleiding van de Master Model Builder. Aan het einde van de dag wordt bekendgemaakt wie onderdeel mag worden van de Kids Crew. De opening van LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen staat gepland in het voorjaar van 2021. Voor meer informatie en aanmelden zie: legolanddiscoverycentre.nl. 

Arjan Groenendijk, Master Model Builder LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen: “Als Master Model Builder inspireer ik kinderen uit heel Nederland en daarbuiten om creatief bezig te zijn met LEGO®. Ik kan hierbij de hulp van jonge LEGO® fans goed gebruiken. Zij spreken immers dezelfde taal als hun vriendjes en vriendinnetjes en kunnen mij helpen om de attractie zo leuk mogelijk te maken voor hun leeftijdgenootjes. Vandaag kreeg ik al hulp van Hayley (10 jaar) en Hayden (6 jaar) van het YouTube-kanaal Broer & Zus TV om iets moois te maken voor mijn nieuwe werkplaats. Zij zijn de eerste twee leden van de Kids Crew. Samen roepen wij dan ook alle LEGO® fans in de leeftijd van 5 tot 10 jaar op om zich aan te melden voor dit exclusieve team!”

Aanmeldprocedure
Ouders kunnen hun kinderen aanmelden tot en met woensdag 7 oktober via de website. Hier kunnen zij een aanmeldformulier invullen en wordt hen gevraagd een foto en video te delen van de kleine bouwer met een eigen LEGO® creatie. Kinderen die in aanmerking komen voor de Kids Crew zijn tussen de 5 en 10 jaar oud en echte LEGO® liefhebbers, die graag leuke dingen bouwen. Daarnaast is het van belang dat de betreffende kinderen op woensdag 21 oktober beschikbaar zijn. Op die dag vindt een spannende selectiedag plaats bij het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, waarbij de kinderen onder begeleiding van Master Model Builder Arjan Groenendijk verschillende creaties gaan bouwen.

Maatregelen coronavirus
Tijdens de selectiedag wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende coronarichtlijnen van het RIVM: de veiligheid en gezondheid van deelnemers, hun ouders, medewerkers en anderen aanwezigen staat voorop. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen heeft daarom verscheidene maatregelen getroffen om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt de looprichting aangegeven, krijgen de kinderen hun eigen LEGO® emmer en moeten volwassenen te allen tijde afstand van elkaar bewaren. Hierop wordt toegezien door de medewerkers van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen.

Over LEGOLAND® Discovery Centre
LEGOLAND Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor 2 tot 3 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. De nieuwe attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en een MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Model Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd. De opening staat gepland in het voorjaar van 2021. Ga voor meer informatie naar www.legolanddiscoverycentre.nl.

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.