Muziek

Kensington en De Staat sluiten Live on the Beach af

Kensington
Kensington (Persfoto)

De rockbands Kensington en De Staat zullen op 10 september de serie Live on the Beach strandconcerten afsluiten op het strand van Scheveningen.
De organisatie van de Live on the Beach strandconcerten is erin geslaagd om deze twee topbands op één avond op het podium te hebben. Zowel Kensington als De Staat hebben een grote schare fans en staan garant voor uitverkochte shows.

Met Kensington en De Staat sluit Live on the Beach deze zomer op 10 september de serie strandconcerten af. Al eerder is het – inmiddels uitverkochte – strandconcert van André Hazes en Tino Martin (donderdag 2 sept) en het strandconcert van Danny Vera en Krezip (zaterdag 4 sept) aangekondigd. Het programma van vrijdag 3 september wordt binnenkort door de organisatie bekendgemaakt.

We kunnen niet wachten om weer te spelen! Hoe mooi is het om aan het eind van een warme nazomerdag met z’n allen helemaal los te gaan?” aldus Kensington gitarist Casper Starreveld. Kensington kent sinds 2012 een succesvolle carrière. Het levert de band inmiddels bijna 20 hits op en is daarmee de grootste band van Nederland. Eerder verkochten ze de Johan Cruijff Arena uit, net als de jaarlijkse serie concerten in de Ziggo Dome.

De STaat
De Staat (archieffoto)

De Staat breekt in 2015 écht door met hun single ‘Witch Doctor’. De video gaat viral en wordt 6 miljoen keer gestreamd. Op elk festival waar De Staat speelt wordt de circle pit uit de videoclip enthousiast nagedaan. De Staat speelt shows in binnen en buitenland waaronder in Ahoy en als headliner op Lowlands.

Organisator Arwin Touw: “We kijken er allemaal naar uit om weer een feestje te kunnen vieren. Live on the Beach is een van de eerste evenementen waar we weer gezellig samen naartoe kunnen. Met vier verschillende avonden is er voor iedereen wel een aantrekkelijk optreden bij!”.

Zaterdag 10 september wordt de avond afgetrapt door twee Haagse bands The Indien en Goldband. The Indien speelde al op grote festivals zoals Lowlands maar hun successen vielen ook op in het buitenland bij het Britse label Disturbing London, wat de band een platencontract opleverde. Moderne alt-pop, een passie voor psychedelia en soul uit de jaren 60 én een vocalist met een prachtige, hunkerende stem die elke luisteraars ziel raakt: The Indien is tijdloos.

2020 had hét jaar van de Haagse Bouwmarkt-popsensatie Goldband moeten worden. Totdat Corona een streep door de volgeboekte festivalzomer haalde. De drie stukadoors gingen samen in quarantaine om dit verdriet van zich af te schrijven. Met nieuwe tracks als ‘De Wereld’ en ‘Tweede Kamer’ waren ze volop aanwezig op radio en TV, en wisten ze ondanks alles de aandacht vast te houden. In augustus 2021 komt het langverwachte debuutalbum uit en lijkt dit eindelijk écht het jaar van Goldband te gaan worden.

De voorverkoop start vrijdag 21 mei om 10:00 uur via www.liveonthebeach.nl

  • Live on the Beach 10 september: Kensington en De Staat;

support acts The Indien en Goldband

  • Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl
  • Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. Noordelijk Havenhoofd Den Haag
  • Ticketprijs: € 47,50 (excl. servicekosten)


Live on the Beach 2021:
02-09-2021       André Hazes en Tino Martin
03-09-2021       TBA
04-09-2021       Danny Vera en Krezip
10-09-2021       Kensington en De Staat

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.