Diversen

In Memoriam Hans Roeten

Vandaag kreeg ik het vreselijke nieuws dat Hans Roeten afgelopen vrijdag na een kort ziekbed op slechts 54 jarige leeftijd is overleden.

Ik kende hem als een bijzonder vriendelijk en geweldige man.

Hans Roeten was fotograaf van Zuidwestnieuws en schrijver van De 3 Torens, waardoor ik hem regelmatig zag en sprak.

Dat hij hem iets mankeerde was was mij bekend maar hij keek zo positief tegen zijn ziekte aan, dat het bericht mij enorm schokte.

Ik wens zijn vrouw, familie en iedereen die hem kende veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Please follow and like us:

13 reacties

 • richard Mulder

  Mooi geschreven ik kon Hans via Zuidwestnieuws, was altijd een gezonde concurentie tussen ons als fotograaf onderling maar dat hield ons allebei scherp, op het veld bij Ado Den Haag was hij helemaal in zijn nopjes, voor de wedstrijd een handje aan de trainer (Andre Wetzel en later Raymond Atteveld), en daarna in volle concentratie als de wedstrijd begon, hij is een man die op mij een diepe indruk heeft achtergelaten en ik zou daarom willen zeggen

  Hansie bedankt Hansie bedankt Hansie bedankt Hansie Hansie Hansie Hansie bedankt.

 • cees de kleyn

  In hans verliezen we een super collega fotograaf die altijd voor je klaar stond wanneer je hem nodig had.
  Hans bedankt voor alle mooie jaren die we hebben gehad ,rust zacht

  cees de kleyn
  fotograaf zuidwest-nieuws

 • Barry

  Gecondoleerd aan familie en vrienden. Ik kwam altijd dagelijks op “de 3 torens” en vond het al de laatste tijd(en) stil. Rust zacht en heb genoten van je blog!!!!

 • Miguel Sloendregt

  Zo, da’s even schrikken. Ik kende Hans sinds 1989, we werkten beiden in het Nederlands Congresgebouw. Hij als oproepkracht, ik als vaste barkeeper. Vier jaar lang hebben we samengewerkt bij het North Sea Jazz. Veel gelachen, gedronken en geld verdiend. Later werd hij korte tijd mijn opvolger als barman. In de jaren daarna kwam ik hem vaak tegen in de stad, hij verkocht o.m krantenabonnementen op straat. Ik wist helemaal niet dat hij ook die weblog had. Hans kon ook heel aardig goochelen en deed dat bij mijn weten ook op kinderfeestjes en zo. Een echte Hagenees, altijd bezig met van alles en nog wat.

  Mijn medeleven voor zijn familie.

 • nicolette dijkgraaf

  Wat is het snel gegaan hans, we vinden het vreselijk.
  Veels te vroeg is er weer een goed mens weggenomen, het is niet eerlijk.
  Ik zag je vaak in de lift als ik naar mn moeder ging en we hadden altijd een gezellig praatje.
  Langs deze weg wil ik zijn vrouw en familie heel veel sterkte wensen in de komende zware tijd.

  Nicolette (dochter van mevrouw lukassen van de 7e etage)

 • Fam. Muller

  Ook namens Werkgroep “de Binnentuin” willen wij onze medeleven voor zijn nabestaanden en iedereen die hem heeft gekend betuigen. Hans kwam altijd met een grote glimlach bij ons in de Binnentuin als wij weer eens een feest hadden georganiseerd. Hij heeft menig foto’s van onze spelende kinderen gemaakt. Wij wensen zijn vrouw en familie veel sterkte toe in de komende zware tijd.

 • Linda Haarlem

  Lieve Hans,

  Ik heb een aantal jaren van je mogen genieten als collega bij De Telegraaf.
  Je was een topper!

  R.I.P.

  Linda Haarlem

 • Patrick

  Hans,
  jaren lang onze patatboer in de terletstraat, patatje voor een guldentje.
  Daarna zijn we elkaar nog af en toe tegengekomen in de sigarenwinkel(tegen over de snackbar), maar soms ook per toeval op straat of op een haagsfeesje.

  Den Haag gaat weer een vrolijk gezicht missen.

  Familie en vrienden veel sterkte gewenst.

  Patrick.

 • Heidi en Romana

  Lieve Hans

  je zal heel erg gemist worden hier beneden
  neem maar een koud plisje met mijn vader
  die vond jou ook altijd een fijne vent
  heeft ook altijd veel met je gelachen

  Ik wens de nabestaande dan ook heel veel sterkte toe
  met dit enorme verlies, of het over gaat ik weet het niet !!

  Hans R.I.P
  Knuffel Heidi en Romana

 • Margo

  Lieve Hans,
  Ik wist niet wat ik hoorde. Ik geloof het nog steeds niet.
  Mijn eerste Jazz hebben wij samen met Miguel in de bar van de Orangerie gestaan. Volgens mij zat Reinier daar ook nog. Jij hebt mij geleerd om uitzendkracht te worden. En dat werd ik!! Samen met jou hebben we heel wat Jazz festivals gedraaid, maar ook de grote Kerk, nieuwe Kerk met Bert en Caroline. Alle outside catering van het NCG pakte we beet, maar ook de Stena line samen met Lex was een hele ervaring. Grote partijen in het gebouw en later kwam Tiny ook voor Randstad werken. Toen jij naar de Telegraaf ging, verloren wij elkaar uit het oog. Af en toe zag ik je in de stad of op het Julianaplein in Voorburg. Jij was één bonk gezelligheid. Ik heb onzettend veel van jou geleerd en ik vond je een fantastische man.Ik wens Tiny ongelooflijk veel kracht toe om een plekje voor dit verlies te vinden.

 • Caroline Lissone

  Hans,

  Wat een onverwacht bericht…. maar tegelijkertijd ook direct mooie herinneringen aan mijn begin periode in de Horeca. Ik kwam als stagiaire werken in het NCC en ging als volwaardig Partymanager weg, mede dankzij het geweldige team om mij heen en daar Hans was jij toch wel een markant persoon! Altijd een volle lach, een goed humeur, een perfecte gastheer, maar ook een vriend….wat hebben wij gelachen! Tot diep in de nacht napraten met een biertje en een wijntje, muntje gooien of een goocheltruc, alle kon en alles mocht! Hans vele jaren later kwamen wij elkaar weer tegen in het evenementencircuit, maar in een andere hoedanigheid en met meer levenservaring, maar nog steeds die oude en vertrouwde lach en humor. Het leven is je ontnomen, rust zacht en maak er wederom daar boven in de hemel weer een feestje van!

  Lieve Tiny, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken.
  Caroline Lissone

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.