Wijknieuws

Grootscheepse verkeerscontrole bij De Uithof

 

Gisteravond laat tot in de nacht van vrijdag op zaterdag was er een grootscheepse verkeerscontrole van de politie in samenwerking met onder andere de douane en belastingdienst.

 

 

Op de hele Lozerlaan reden politiemotoren af en aan om auto’s maar ook brommers en scooters te controleren en mee te nemen naar het centrale controlepunt naast de keerlus van Randstadrail 4.

 

 

Op het parkeerterrein was een groot controle vak gecreëerd, waar alle aangehouden wagens zowel technisch als op de papieren van de bezitter (en natuurlijk op alcohol en drugs) werden onderzocht en ook of de bestuurder misschien openstaande bekeuringen had.

 

 

Langs de Lozerlaan stonden ook allemaal wagens van de Belastingdienst, die de kentekens nakeken of de eigenaar misschien een (motorrijtuigen)belastingschuld had.

 

 

Het terrein was op een gegeven moment zo druk, dat de toegestroomde wagens bij de ingang, die door de motoragenten werden begeleid, moesten wachten om een plaats in een vak toegewezen te krijgen.

 

 

Bij de diverse stands van de douane en belastingdienst was het ook aardig druk.

 

 

Bij één wagen leek de technische staat wel erg erbarmelijk! Als fietser zou ik niet erg graag in aanraking komen met zijn achterkant….

Please follow and like us:

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.