Politiek

Even ter herinnering….

Voor iedereen die Wouter Bos alleen de zwarte Piet wil toespelen en nee, ik ben geen PvdA stemmer (voor wie dat niet wist) nog even ter herinnering een (heel kort!) filmpje.
Voor wat betreft de gemeenteraadsverkiezingen; kies wat belangrijk is voor de stad!
Laat je niet door de landelijke politiek beïnvloeden.Please follow and like us:

3 reacties

 • Monique

  Tja, dit filmpje zegt toch genoeg? Misschien gingen Balkenende en Verhagen er wel vanuit dat Bos precies zou doen wat zij eisten, namelijk verlenging van de missie in Uruzgan…Ik weet niet beter dan dat de Nederlanders uiterlijk in december 2010 vertrokken moeten zijn. Belofte maakt schuld denk ik dan maar.

 • Ferry

  En De Hoop-Scheffer dan .. deze figuur wist als SG van de NATO toch van de rand en de hoed.
  Hij had toch aan zijn Deense opvolger toch melding kunnen maken van het al jaren bekende standpunt….
  Maar ja …Verhagen (gluiperig als hij is ) deed maar waar hij zin in had , vrolijk in een onderonsje met Hillery Clinton allerlei suggesties doen , waar geen enkele draagvlak voor is en dan uiteindelijk Bos de schuld geven … Christen politiek optima forma

 • SirCumSized

  Ondanks dat ik geen PvdA-adept ben, heb ik wel respect voor hun beslissing om de stekker eruit te trekken bij het kabinet. Eerst zet het CDA regelmatig Bos weg als draaikont en nu gaan ze huilie-huilie doen als hij zijn rug recht houdt? Ik hoop dat de gemiddelde CDA-kiezer nu eens zijn christelijke normen en waarden laat gelden en kiest op een partij met meer inhoud dan alleen een religieus sausje en een overmatige ambitieuze wens om te regeren?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.