Sport/ontspanning

Eerste Krajicek-playground op een bestaande vereniging geopend

 

Op dinsdag 8 september opende Richard Krajicek samen met Marieke Bolle de eerste ‘verenigingsplayground’ op een bestaande vereniging; Tennisvereniging Breekpunt. Het was een primeur; niet eerder was een Krajicek-playground op een bestaande vereniging geopend.

Een stuk uit het persbericht:

 

TV Breekpunt verwacht dat deze playground binnen het verband van de vereniging voor meer rendement kan zorgen. De vereniging biedt structuur, georganiseerde begeleiding en trainers én de mogelijkheid om ook verder te komen, met tennis, maar ook met andere sporten. Het terrein van TV Breekpunt is een veilige afgesloten locatie tussen de huizen in de wijk Valkenbos.
Deze wijk staat bekend als een van de aandachtswijken. Breekpunt beschikt over vier hardcourt- / betonbanen waardoor het mogelijk is om andere activiteiten te laten plaats vinden dan alleen tennis.

Een belangrijk onderdeel van de playground wordt het Beweegplein. Op het Breekpunt-terrein is ruime gelegenheid om in de groene omgeving rondom de vier banen een spannend en leerzaam fitnessachtig parcours aan te leggen waar de jeugd uit de wijk de eigen fysieke conditie kan opvijzelen.

Tennisvereniging Breekpunt is een kleine vereniging met door de jaren heen een redelijk stabiel ledenbestand van 250 leden waarvan 100 jeugdleden.
Vorig jaar mei bestond de vereniging 15 jaar. De vereniging bespeelt een viertal hardcourtbanen aan de Haagse Teijlerstraat in een verder zeer dicht bebouwde buurt. Het is een prachtig park. Een ware stadsoase met veel groen en ruimte rond de vier banen
.

 

De foto is gemaakt door Richard Mulder.

Meer foto’s of nabestellen? Klik hier

 

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.