Stadsnieuws

Dill restaurant opent zijn deuren

Inrichting Dill restaurant
Inrichting Dill restaurant

 

Vandaag was het dan zo ver.
De opening van het budget restaurant van Dill aan het Rabbijn Maarsenplein.
Een lunch kost €3.50 en een diner slechts €5,00, waarvoor je een voor-, hoofd- en nagerecht krijgt geserveerd. In het gezellige restaurant is plaats voor 60 man.
In eerste instantie werd aangenomen dat er een samenwerkingsverband was tussen Lidl en Dill (zoals ook blijkt uit de naam) maar helaas heeft de supermarktketen zich teruggetrokken. Er was ook overigens nooit sprake van een formeel samenwerkingsverband.
Wel kreeg Dill een mooi boeket bloemen van de Lidl.

Albert Heijn wilde wel heel graag met de horecaonderneming in zee.


De prijzen blijven identiek: Dill zal in de gerechten die hij serveert het Basic merk en AH huismerk verwerken.
Haagse oprichter Ad Sedubun (links op de foto met de eigenaresse) is zeer optimistisch.

Tot april is het restaurant al volgeboekt en de ondernemer heeft plannen voor uitbreiding naar een groter pand in de Hofstad. Ook wil hij afdelingen in Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Arnhem oprichten, maar dat hangt af van het succes in Den Haag.

 

Een ruime frisse keuken

 
Aan publiciteit heeft hij in elk geval geen gebrek: de Duitse televisie heeft hem geïnterviewd en zijn restaurant heeft in België, China en zelfs Turkije in de krant gestaan.

 

Eten tijdens Chinees Nieuwjaar
Eten tijdens Chinees Nieuwjaar

 

Vandaag serveerde hij op het gezellige Rabbijn Maarssenplein ook al in een stand diverse gerechten in het kader van het Chinees Nieuwjaar.
 

Gevuld winkelmandje van AH

 

Een gevuld winkelmandje met Albert Heijn onderstreepten de unieke samenwerking.

Please follow and like us:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.