Uncategorized

*Dance Tour

28 Augustus was de Dance Tour op het Malieveld in Den Haag.
Gek ben ik op Dance muziek, en de muziek van DJ Jean (die om half 3 zou optreden) vind ik helemaal te gek. Het festival was nog gratis ook
Na een volle week hard werken en opknappen in huis waren we best toe aan een uitje, dus bepakt en bezakt met allemaal drinken voor de kinderen en een flesje Rose voor ons gingen we met de tram richting het Malieveld. Daar aangekomen moesten we door een enorme controle. Allemaal werden we gefouilleerd en moesten alle tassen open. Nou, de drank mocht niet mee naar binnen. Dus zijn we teruggelopen en hebben eerst op het deel voor de afrastering wat genuttigd, we waren toch veel te vroeg (We waren er om half 2)
Na weer een controle, en inname van de kurkentrekker mochten we doorlopen. Het was nog aardig rustig dus we konden een perfect plekkie uitzoeken.
Het weer was zalig! en de sfeer perfect…
De kinderen vermaakten zich prima gelukkig (ehm… ook met het opblazen en zo van zgn. “regenjassen” die gratis werden verstrekt in het kader van “ik vrij fris” ), dus ook wij hadden onze “handen vrij”. Het was echt een heerlijke dag!

Hier DJ Jean

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.