Stadsnieuws

Chinatown Food Court

Chinatown Food Court
Leeuwendans tijdens de Chinatown Food Court

Op zaterdag 27 mei vond het Chinatown Food Court plaats. Dit feestelijke evenement is onderdeel van de ShoppingNight Den Haag.
Niet dat het plaats vond in de avond: dit onderdeel begon al vroeg in de middag, namelijk om 13.00 uur.
Gelukkig kwam ik ook vroeg en miste daardoor de leeuwendans dit maal niet. Tijdens het Chinees Nieuwjaar was ik wel te laat.
Het was best druk en er waren veel stands met lekkere hapjes, althans, het rook heerlijk.

Chinatown Food Court
Veel stands met onder andere lekkere hapjes

Na een paar uurtjes gezellig shoppen tijdens Shopping Night konden bezoekers – jong en oud – in een gezellige, Aziatische sfeer een hapje eten en drinken op het parkeerterrein (achter de Bijenkorf) in Chinatown Den Haag en even tot rust komen.
Tijdens de Shopping Night was het parkeerterrein omgetoverd in Chinatown Food Court. Het was genieten van marktkraampjes met lekkere Aziatische hapjes; van sate tot sushi, van noodle soup tot beef teriyaki, heerlijke drankjes; van bubble tea tot mocktails.

Gedurende de dag vonden er ook diverse workshops Chinese kalligrafie plaats, optredens met Chinese leeuwendans, een Aziatische DJ die zorgde voor muzikale sfeer en nog veel meer activiteiten. Voor kinderen was er o.a. een groot springkasteel, zij konden zich laten schminken of meedoen met ballonnen blazen.
Kortom, Chinatown Food Court was Asian food, drinks en fun voor jong en oud!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.