Wijknieuws

Auto over de kop op LeywegOp de Leyweg ter hoogte van de Edamstraat kwam gisteren door nog onbekende oorzaak omstreeks 12.35 een personenauto op de zijkant terecht.
Naast de politie, brandweer en ambulance werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen.
De brandweer heeft, na het stabiliseren van het voertuig, het dak verwijderd om de oudere dame rechtstandig uit het voertuig te kunnen bevrijden.
Het was een indrukwekkend gezicht, hoe met zo veel man de auto werd afgeschermd en de vrouw heel voorzichtig op een brancard werd gelegd.
Nadat zij op de brancard lag, werd zij verder gestabiliseerd en met grote zorg, terwijl ze werd gerustgesteld naar de ambulance gereden om naar een ziekenhuis overgebracht te worden. Zo te zien reed de ambulance naar het Hagaziekenhuis wat er vlak naast ligt.
De Leyweg was enige tijd in beide richtingen door de politie afgesloten voor al het verkeer (ook voetgangers). Ook nadat zij al was vertrokken; de VOA, die ter plekke was, zou onderzoek doen.

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.