Mens/Maatschappij,  Politiek,  Stadsnieuws

Actie tegen bezuinigingen op vrijwilligerswerkOp initiatief van Cissy van der Zijden van Rustenburg-Oostbroek is er een actie gestart tegen de bezuinigingen op het vrijwilligerswerk.
Op vrijdag 20 mei zal er om 11.00 uur in het stadhuis geprotesteerd worden tegen de komende bezuinigingen op het welzijnswerk.
Er komt ook een website: www.groenengeel.net (klik); die kan elk moment de lucht ingaan. Daarop zal de nodige info over de actie (die nog in voorbereiding is) op komen te staan.


Morgenavond 4 mei is er overleg in het Wenshuis/activiteitencentrum BORO; deze begint om 19.30 uur er zal zeker even stilte gehouden worden om 8 uur.
Ook volgende week zal nog een actieberaad plaatsvinden. Die datum wordt nog bekend gemaakt.
Ook ik roep iedereen op om op 20 mei te komen demonstreren! De bezuinigingen op het welzijnswerk gaan zo ver, dat ik bang ben, dat veel mensen weer ‘achter de geraniums’ komen te zitten en langzaam wegkwijnen.
Is dit wat we willen voor onze ouderen (en jongeren) die hun hele leven zo hard hebben gewerkt, om ons land op te bouwen?Please follow and like us:

2 reacties

 • Raadsvoorlichter

  Hallo Gera,

  Kun je me in contact brengen met Cissy van der Zijden? De bezuinigingen worden namelijk zeer waarschijnlijk besproken tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 19 mei. Het heeft geen zin om de dag erna, als de raad al een besluit heeft genomen, te gaan demonstreren.

  Groeten,
  Hannah Sas
  Raadsvoorlichter
  070 353 3625

 • Cissy van der Zijden

  De aangekondigde demonstratie tegen de afbraak van het welzijn in Den Haag is verzet naar 19 mei a.s. om 11.00 uur in het Atrium van het Haagse stadhuis. De reden is dat de Welzijnsnota al op 19 mei om 19.30 uur wordt behandeld in de raadscommissie Samenleving. Ik heb inspreektijd aangevraagd voor die commissievergadering.
  Vrijwilligers van Den Haag: kom op 19 mei naar het stadhuis!
  Verzamelen om 10.30 uur op het Spuiplein ter hoogte van de dr. Anton Philipszaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.