Muziek

40ste editie Parkpop gevierd op Malieveld!

40ste editie Parkpop
Grote drukte tijdens Parkpop (persfoto)

PARKPOP VIERT 40ste EDITIE: ZUIDERPARK BEDANKT, HALLO MALIEVELD!
In 2021 viert Parkpop de 40ste verjaardag op zondag 13 juni. En we gaan verhuizen! Na 40 jaar en 39 prachtige edities, vol mooie herinneringen, in het Zuiderpark, slaan we onze vleugels uit en dalen we een stukje verder neer. De 40ste editie van Parkpop vindt plaats op zondag 13 juni 2021 op het historische Malieveld in Den Haag! Op vrijdag 11 juni trappen we de 40ste Parkpop af met het gratis toegankelijke Parkpop Downtown, een avond boordevol live-acts in het Paard.

PARKPOP GAAT NAAR MALIEVELD
Na 39 edities in het Zuiderpark gaat Parkpop volgend jaar met de 40ste editie verhuizen naar het historische Malieveld. Met de verhuizing maken we ons klaar voor een mooie toekomst. Parkpop gaat komende jaren inzetten op vernieuwing en groei, en waar kan dat beter op het Malieveld!?

40ste editie ParkpopFestivaldirecteur Guus Dutrieux zegt over de verhuizing:
We zijn erg enthousiast om met Parkpop de volgende stap te zetten. We gaan de komende jaren Parkpop nog steviger op de kaart zetten in het Nederlandse festivallandschap. Het doel blijft om Parkpop voor een breed publiek toegankelijk te maken. Tegelijk kijken we met een gericht oog naar het jongere publiek om zo ook in de toekomst één van de grootste en relevantste popfestivals van Nederland te blijven. Een historische locatie als het Malieveld geeft ons de kans om Parkpop nog grootser neer te zetten en daarmee ook een nog landelijker publiek aan te spreken zonder het Haagse gevoel te verliezen. Met de verhuizing kunnen we ook de komende jaren laten zien dat Den Haag de popstad van Nederland is met Parkpop als jaarlijks hoogtepunt.

EEN TERUGBLIK
Speciaal voor het veertigjarig jubileum is er een online tijdlijn gemaakt waarin veertig jaar beeld en geluid van Parkpop te beleven is. Op 40jaar.parkpop.nl staat een volledig overzicht van de afgelopen 39 edities met materiaal uit eigen archief, maar ook met vele bijdrages vanuit trouwe Parkpop bezoekers. Het is een feest van herkenning voor velen; hoogtepunten van 4 decennia Parkpop passeren de revue. Interviews, concerten, bloopers, organisaties door de jaren heen, trouwe bezoekers aan het woord en veel privé – dus nooit eerder vertoonde beelden – van bezoekers vanaf de eerste editie in 1981.

40ste editie Parkpop
Archieffoto van Parkpop

SEE YOU AT PARKPOP!
Markeer vrijdag 11 juni (Parkpop DownTown) en zondag 13 juni 2021 (Parkpop) maar in je agenda, want dan vindt de 40ste editie plaats. In de loop van komend jaar maken we je bekend met het éxtra feestelijke programma. Volg Parkpop via FacebookInstagramTwitter en de website en blijf op de hoogte van updates rondom je favoriete festival!

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.