Wijknieuws

Slotfeest 75 jaar Moerwijk

Moerwijk bestaat 75 jaar.

Veel activiteiten zijn de afgelopen tijd georganiseerd. Op 24 november was de afsluiting van alle festiviteiten; een groot slotfeest voor alle (oud-)wijkbewoners.

In het wijkcentrum op de Aagje Dekenlaan werd deze gehouden. Omdat met veel bezoekers werd rekening gehouden en veel verschillende optredens waren gepland, was voor het wijkcentrum nog een grote tent opgezet.

Tweedeklasser van de VMBO De Haagse presenteerden de hele avond heerlijke hapjes die zij zelf hadden gemaakt.

 

boekje Moerwijk 75 jaar 

 

Harry ZevenbergenOm 20.00 uur was de officiële opening door de voorzitter van het wijkberaad. Tevens werd toen het boekje ”75 jaar Moerwijk” uitgereikt aan 3 kinderen van de jonge journalisten van Moerwijk.

Een pracht boekje; vol foto’s en verhalen uit de hele periode.

Stadsdichter Harry Zevenbergen las daarop een speciaal gemaakt gedicht voor en daarna begonnen diverse optredens van onder andere De Haagse band Kernkoppen (die vroeger Nucleair Family heette), Harry Zevenbergen en de band Snake Charming.

 

 Kernkoppen


 

In de grote tent trad rond 21.00 uur de zangeres Hind op, die Nederland zal vertegenwoordigen voor het Euro Visie Songfestival. Een liedje heeft ze overigens nog niet, maar het schijnt dat haar vriend Gert-Jan Mulder (Brainpower) dit zal schrijven.

Ze vertelde dat ze enorm trots maar erg nerveus was dat ze was gekozen voor het songfestival.

 

 Hind


 

Tijdens de disco die het feest afsloot werd een prijs uitgereikt voor de meest origineel aangeklede persoont. Deze dame had werkelijk een schitterende jurk aan. De voorzitter van Moerwijk en Bonny van der Burg gaven hem aan de gelukkige mevrouw die op het podium werd getild.

 

 winnares mooist geklede persoon

 

Al met al een geweldige en goed verzorgde feestavond, ook voor mijn dochter die mee was gegaan. Apetrots staat zij met Hind en Kernkoppen op de foto (tja, als je een Hyves pagina hebt, moet je die opvullen hè?).

 

Please follow and like us:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.