Wijknieuws

Rommel en brand tijdens groot onderhoudHet groot onderhoud loopt nu gelukkig op zijn eind.
Blij toe, want ik en meerderen uit de straat zijn de rommel en overlast zat.
Vaker is bijvoorbeeld brand gesticht door ‘leuke jongens’ en ook gisteravond was het raak (de foto’s van het blussen van de brand heb ik gekregen).
Twee grote afvalontainers zaten boordevol.
Deze waren voor rondlopende jongeren aanleiding er iets mee uit te vreten.
De brandweer moest het vuur blussen. Maar ook mensen van HaagWonen ‘mochten’ tot laat in de avond wachten tot de zware containers afgevoerd werden.
Geen pretje….
Terugkomend op de rommel.
Al vaker schreef ik dat het echt hinderlijk is.
Grote stapels hout, puin, huisafval, meubilair en ga zo maar door worden gewoon gedumpt. Zowel door bewoners als door anderen.
Wandelen door de straat kan je beter niet doen als je nachtblind bent, want dat is echt een gevaarlijke opgave. Laat staan als je minder valide bent; er is vaak geen doorkomen aan.
Een wijkbewoner heeft Groen Links ingeschakeld om te laten zien hoe ernstig de situatie is. Nu was het iets opgeruimd, maar ik geloof dat ze wel schrokken.
Persoonlijk hoop ik dat het effect heeft, want het kan toch niet zo zijn, dat als je zelf zorgt dat je omgeving een beetje opgeruimd is (wat niet eens van jou zelf is!), de gemeente het aangeveegde gewoon maar laat liggen?Please follow and like us:

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.